Πρώην… ενοχλεί παίκτες, έξαλλοι στον Αρη!

Γιώργος Στράντζαλης15 Φεβρουαρίου 2020

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Αρη με πρώην στέλεχος της ομάδας, το οποίο συχνά πυκνά το τελευταίο διάστημα επικοινωνεί με ποδοσφαιριστές και τους… τάζει διάφορα, ακόμα και για το μέλλον τους. 

Προφανώς σκοπός τους είναι να τους αποπροσανατολίσει ή ακόμα και να τους “φουσκώσει” τα μυαλά, βάζοντας μεταξύ άλλων “εμπόδια” στις προσπάθειες που γίνονται στο μέτωπο των ανανεώσεων.

Οπως είναι λογικό, στον Αρη ενημερώθηκαν άμεσα για τις παρενοχλήσεις που δέχονται ποδοσφαιριστές, τσέκαραν τις... κινήσεις του πρώην στελέχους και ότι λειτουργεί εναντίον της ομάδας. 

Σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκαν, λοιπόν, υπήρξε επικοινωνία με βασικό ποδοσφαιριστή λίγη ώρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου, στο Περιστέρι, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με άλλον ποδοσφαιριστή σήμερα, παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο μόνος λόγος μη δημοσιοποίησης ονομάτων είναι η τήρηση της ηρεμίας στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ ενήμερος είναι και ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος είναι αποφασισμένος να αποτρέψει με κάθε τρόπο όποιον πάει να χαλάσει το κλίμα βάζοντας διάφορες σκέψεις στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. 

Ειδικά σ’ ένα χρονικό σημείο στο οποίο ο Αρης είναι μέσα στους στόχους του και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει πολλά, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.