Συγκλονιστικό: Οι αγώνες στη μνήμη του Ν.Σαμαρά, στο κλειστό «Αλ.Νικολαίδης»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Πήγασου Πολίχνης, Γιώργος Διονάς, και μίλησε με αφορμή την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, την στάση ζωής του, την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας και τις κινήσεις που θα κάνει ο Πήγασος για να τιμήσει τη μνήμη του. Μεταξύ άλλων όσα είπε: Για την πρεμιέρα του Λιγκ Καπ που συνδυάζεται με την είδηση της απώλειας του Νικολαΐδη: «Είναι μια παράξενη μέρα από το πρωί, είναι μια τραγική ειρωνεία να ξεκινάει σήμερα το Λιγκ Καπ που είναι αφιερωμένη στον Νίκο Σαμαρά και παίζουμε στο γήπεδο που έχει όνομα του Αλέξανδρου. 

Ο κόσμος έρχεται από το πρωί και αφήνει λουλούδια, οι σημαίες είναι μεσίστιες, φτιάξαμε και εμείς κάτι πρόχειρο για να τιμήσουμε την μνήμη του. είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε προσωπικά τον Αλέξανδρο, είχε έρθει αρκετές φορές σε εκδηλώσεις του Πήγασου, δεν υπάρχουν λόγια. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα ίνδαλμα, ένα πρότυπο για τη νεολαία και τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η ανάρτησή του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα».

Για την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας του: «Εγώ γνώριζα προσωπικά τον Αλέξανδρο, ήταν ένας άνθρωπος που σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του πορεύτηκε περήφανα». Για τις κινήσεις να τιμηθεί η μνήμη του: «Στους σημερινούς αγώνες θα τιμηθεί ενός λεπτού σιγή, και φτιάξαμε ένα πανό με την φωτογραφία του από το ολυμπιακό του μετάλλιο και ένα μήνυμα που λέει ''στο γήπεδο που έχει το όνομά σου θα σε θυμόμαστε για πάντα''. Σε συνεργασία με τον Δήμο Παύλου Μελά θα δούμε πως θα τιμήσουμε την μνήμη του το επόμενο διάστημα. Ηδη κάτω από την μαρμάρινη πλάκα των εγκαινίων του γηπέδου, έχει έρθει πολύς κόσμος και αφήνει λουλούδια. Σήμερα θα παίξουμε προς τιμής του Αλέξανδρου, όποια ομάδα και να κερδίσει μπορεί να την αφιερώσει στη μνήμη του. Για εμάς η νίκη έχει δευτερεύουσα σημασία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.