Πρόεδρος Παλμέιρας: «Δεν έχουμε επίσημη πρόταση από την Εθνική Βραζιλίας για τον Αμπέλ Φερέιρα»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2022

Μετά την αποτυχημένη παρουσία της Εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την φυγή του Τίτε από τον πάγκο της «σελεσάο», έχει ξεκινήσει ένας... χορός ονομάτων από τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφορικά με τον πιθανό αντικαταστάτη. Μεταξύ της λίστας ουκ ολίγες φορές έχει ακουστεί και το όνομα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Μάλιστα το σενάριο να βρεθεί ο Πορτογάλος προπονητής σε αυτή την θέση φαντάζει πιο πιθανό ειδικά όταν παίρνουν θέση σχολιαστές και δημοσιογράφοι στην Βραζιλία που τάσσονται υπέρ της επιλογής αυτής. Εκτός από αυτό όμως και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν απέκλεισε την λύση αυτή κάτι που δείχνει ότι πρόκειται για ενδιαφέρον που δεν περιορίζεται σε... δημοσιεύματα.

Για πρώτη φορά λοιπόν κλήθηκε να μιλήσει η πρόεδρος της Παλμέιρας Λέιλα Περέιρα αναφέροντας πως φυσικά είναι τιμή της ομάδας να υπάρχει το όνομα του προπονητή της στους πιθανούς διαδόχους για τον πάγκο της «σελεσάο». Ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση και ιδανικά θα τον ήθελε στην Παλμέιρας ως την τελευταία μέρα της προεδρίας της το 2024.

«Καμία στιγμή δεν μας έγινε κουβέντα γι' αυτό. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Βραζιλίας είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και ξέρει ότι έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν υπάρξει, αν υπάρξει κάποια πρόταση, θα έρθει σε μένα. Μετά θα μιλήσουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για την Παλμέιρας, για τον ίδιο τον προπονητή και την ομοσπονδία της Βραζιλίας. 

Δεν... χάνω τον ύπνο μου. Ο Αμπέλ είναι πολύ χαρούμενος στην Παλμέιρας και εμείς πολύ χαρούμενοι με αυτόν. Του παρέχουμε ό,τι χρειάζεται για να κάνει εξαιρετικά την δουλειά του. Η ευχή μου είναι να μείνει για πολύ καιρό». To συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή λήγει το 2024 μαζί με την θητεία της Λέιλα Περέιρα. 

Η πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά πως επιθυμία της είναι να παραμείνει ο Αμπέλ Φερέιρα μέχρι την τελευταία της μέρα στην Παλμέιρας: «Με ρώτησαν αν έγινε πρόταση και είπα ότι είναι τιμή, όπως και να έχει, για οποιονδήποτε προπονητή να επιλέγεται για οποιαδήποτε εθνική ομάδα. Είναι η αναγνώριση της δουλειάς του. Αλλά τόνισα ότι είναι επιθυμία μας να παραμείνει ο Αμπέλ μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα ο Άμπελ να παραμείνει μέχρι την τελευταία μου μέρα στην Παλμέιρας και γι' αυτό θα παλέψω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.