Πρόεδρος Ιντερνασιονάλ: «Δεν ήταν μόνο δική μου απόφαση η αποχώρηση του Τάισον»

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2023

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στη Βραζιλία για διαμάχη του επικείμενου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Τάισον, με τον πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος.

Πλέον υπάρχει απάντηση του προέδρου για τον 34χρονο πρώην παίκτη του. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπαρσέλος τόνισε στο βραζιλιάνικο ESPN πως αποφεύγει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Τάισον. «Είναι μια αλλαγή σελίδας. Ο Τάισον ήρθε στην Ιντερνασιονάλ ως αποτέλεσμα της συνεχόμενης επιθυμίας του όταν ερχόταν στο Πόρτο Αλέγκρε. Η ομάδα μου προσπαθούσε πάντα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, είναι προσεκτικοί με τα ινδάλματα. Δεν έχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με την επιστροφή του Ντ' Αλεσάντρο» τόνισε.

Και συνέχισε: «Η αποχώρηση του Τάισον πόνεσε. Το καταλαβαίνω. Δεν ήταν δική μου απόφαση αλλά του συλλόγου. Εχουμε επαγγελματικές διαδικασίες και τις σεβόμαστε. Μας βοηθούν να μεγαλώνουμε ως σύλλογος και να αντιμετωπίζουμε τους μεγαλύτερους παίκτες στη Βραζιλία και στο εξωτερικό. Είναι ένα περιβάλλον που διαχωρίζει από τις προσωπικές σχέσεις. Το κλαμπ είναι ανοιχτό. Μπορεί ο Τάισον να ήθελε να ακολουθήσει την καριέρα του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.