Καταγγελίες για το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Σταυρούπολης - Τι απαντά ο πρόεδρος των εργαζομένων

Metrosport Team01 Ιουλίου 2022

Μετά από σωρεία καταγγελιών για έλλειψη κλιματισμού  στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Σταυρούπολης που οδηγεί σε πολλά και επικίνδυνα προβλήματα, ο Πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Γιώργος Μπαλιόζογλου, πήρε θέση μέσω της εκπομπής «Τρίτο Ημίχρονο» στον Metropolis 95.5.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων, παραδέχτηκε πως υπάρχει μεν πρόβλημα, αλλά σε πολυ μικρότερη κλίμακα απ'ότι ένα μήνα πριν που έγινε και καταγγελία από το Σωματείο Εργαζομένων προς την διοίκηση. Αυτήν την στιγμή ανέφερε πως το μοναδικό μέρος το οποίο δεν ψύχεται αρκετά είναι χώρος ο οποίος βρίσκονται μόνο γιατροί, θέλοντας να τονίσει πως κανένας από τους τροφίμους δεν είναι εκτεθειμένος σε υψηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όπως όλα τα νοσοκομεία, έτσι και το δικό μας, έχει κάποια προβλήματα. Στις 7 Ιουνίου κάναμε ένα έγγραφο σαν Σωματείο Εργαζομένων και είχαμε καταγγείλει την διοίκηση του νοσοκομείου για κωλυσιεργία, όσον αφορά την συντήρηση και επισκευή των μονάδων ψύξης. Πλέον έχει περιοριστεί το πρόβλημα, μόνο στο εφημερείο τον γιατρών υπάρχει ένα σώμα που δεν λειτουργεί. 

Προφανώς σήμερα επειδή υπάρχει μια παραπάνω κινητικότητα από τους γιατρούς, δημιουργείται μια «γκρίνια» για την ψύξη που όντως δεν είναι αρκετή. » ενώ τόνισε πως «Θέλω να διευκρινήσω πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε καμία κλινική που να υπάρχουν τρόφιμοι. Η μοναδική εκρεμότητα είναι στον χώρο που υπάρχουν μόνο γιατροί.»

Να αναφερθεί βέβαια, ότι η τοποθέτησή του Μπαλιόζογλου είναι αντίθετη με τις καταγγελίες που έχουν γίνει από ορισμένους εργαζομένους και ασθενείς του νοσοκομείου, οι οποίοι κάνουν λόγο πως υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι είναι στα όρια της αφυδάτωσης, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχουν χώροι ακόμα και με τρόφιμους στους οποίους δεν υπάρχει κλιματισμός.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.