Πρόεδρος ΕΠΣ Κιλκίς: «Επαναλαμβανόμενα τα περιστατικά βίας στο Κιλκίς - Πρωτοφανής η αγριότητα»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Πάταρας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Κιλκίς, μίλησε για το νέο περιστατικό οπαδικής βίας που έλαβε χώρα στην πόλη της Βορείου Ελλάδος, μεταφέροντας άγνωστες πτυχές της επίθεσης που δέχθηκε ποδοσφαιριστής, σημειώνοντας πως τα περιστατικά αυτά έχουν γίνει ξανά στην περιοχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά δήλωσε: «Έχουμε διαπιστώσει ότι δεν πάμε καλά σε Πανελλαδικό επίπεδο, αυτό φάνηκε και χθες στο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Κιλκίς. Ήταν πρωτοφανής η αγριότητα, την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα, δύο ποδοσφαιριστές διαπληκτίστηκαν, δέχθηκαν κόκκινη κάρτα, αποχώρησαν και οι δύο από τον αγωνιστικό χώρο και ενώ όλα φαίνεται πως έχουν λήξει μετά από μία ώρα μάθαμε ότι 15 χιλιόμετρα πέρα από το γήπεδο, στο Πολύκαστρο, ότι έγινε αυτό το περιστατικό».

Για να προσθέσει: «Στο φύλλο αγώνα και από την έκθεση του παρατηρητή φαίνεται το τι έχει γίνει στο γήπεδο, υπήρξε είσοδος μερικών φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο όπως και οι δύο ποδοσφαιριστές γρονθοκόπησαν ο ένας τον άλλον»

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του Άλκη είχαμε διακόψει το πρωτάθλημα και κάναμε μία συζήτηση για την έξαρση της βίας, αλλά μετά από δύο εβδομάδες είχαμε πάλι τα ίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.