Πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας: «Πέντε μέρες ακόμη με τεστ για να είμαστε σίγουροι»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2020

Για την απαγόρευση των προπονήσεων στην ΕΠΣ Δράμας τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 ο πρόεδρος της ένωσης, Γιώργος Χατζησαρόγλου.  

«Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχουμε σήμερα αργά το μεσημέρι ή αύριο. Αύριο θα γίνουν άλλα 30 και σχεδόν κάθε μέρα άλλα τόσα. Αυτή είναι η επιβεβαίωση που πήραμε από τον ΕΟΔΥ. Θα χρειαστεί, σίγουρα, πέντε μέρες ακόμη για να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να επιστρέψουμε σε αγωνιστική δράση» είπε, μεταξύ άλλων, και συνέχισε:  

«Θέλω να συγχαρώ τον νεαρό ποδοσφαιριστή, πρώην επαγγελματία, ηλικίας 24 ετών που έχει δημοσιεύσει και προσωπικά ότι δεν είναι αστείο και ότι πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες. Πρέπει όλοι επιτέλους να αφήσουμε τις φημολογίες ότι δεν υπάρχει ο ιός».  

Σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ σημείωσε: «Είναι επιβεβαιωμένος ότι θα πραγματοποιηθούν στις 9 Οκτωβρίου, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι εκτός αν συμβεί οτιδήποτε λόγω κορωνοϊού. Εγώ νομίζω ότι θα συνεχίσει η κατάσταση όπως έχει. Το συγκεκριμένο συμβούλιο έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα. 

Το πλάνο και το σχέδιό αυτής της διοίκησης δεν έχει τελειώσει. Θέλουμε να διοργανώσουμε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ διεκδικούμε ευρωπαϊκή διοργάνωση και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Οποιαδήποτε και να είναι η επόμενη διοίκηση αυτά είναι ευχάριστα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.