Προδρόμου: «Ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για καλές ειδήσεις για Άρη»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Θανάσης Προδρόμου έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του άλματος εις μήκος Τ20 και κατέκτησε το 11ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο αθλητής μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη βοήθεια που πρόσφερε σε αντίπαλο του και τη συνάντηση με Μητσοτάκη. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εϊμαστε άνθρωποι και αυτό προέχει. Μετά είμαστε αντίπαλοι. Όποιος και να το πάθαινε, θα πήγαινα να τον βοηθήσω. Φαίνεται να είναι ευαίσθητος ο λαός σε αυτό το θέμα. Η ανάγκη δεν είναι να πάρεις προβολές, προέχει η υγεία του αθλητή. Να είναι δυνατός και να βρεθούμε και στους επόμενους αγώνες».

Για το μετάλλιο στο Τόκιο: «Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μαζί με τον προπονητή μου κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Στην πορεία δεν είχα κάποιο χορηγό, πιστεύω να βρεθούν κάποιοι ώστε να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Το επίπεδο στήριξης είναι χαμηλό. Αυτό που μας λυπεί είναι ότι πρέπει να είσαι διάσημος και να αποκτήσεις ακολούθους για να βρεις χορηγό».

Για Μητσοτάκη: «Είπε θα μας περιμένει στην έκθεση. Δεσμεύτηκε ότι θα έχει καλές ειδήσεις για την ομάδα του Άρη. Από ότι κατάλαβα, μάλλον το γήπεδο εννοούσε.  Τη Δευτέρα θα πάω το μετάλλιο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Θέλω να χαρώ με την ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσει η ζωή να γίνει πιο εύκολη ώστε να έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.