Προχωρά με βήμα σημειωτόν ο Ηρακλής

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος08 Φεβρουαρίου 2020

Η κατάσταση διατηρείται αναλλοίωτη. Δεν είναι σαφώς στο «χέρι» του Ηρακλή. Έχει τονιστεί πολλές φορές από πλευράς «κυανόλευκων» και αντίστοιχα έχει μεταφερθεί από το ρεπορτάζ πως για να προχωρήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, πρέπει να «ξεμπλοκάρει» ο Ερασιτέχνης. Είναι ένα πρόβλημα «πακέτο» που σαφώς προτεραιότητα έχει η επίλυση στο μέτωπο του Γ.Σ. ώστε να μπορέσει να βρει τον τρόπο δικαίωσής του ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής.

Οι επαφές και συζητήσεις που υπάρχουν σε κορυφαίο επίπεδο από πλευράς «κυανόλευκων» με κυβερνητικά στελέχη, δείχνει μια πρόθεση να δοθεί λύση, όμως η υπόθεση παρουσιάζει από καιρό «βήματα σημειωτόν».

Οι επιτελείς του Ηρακλή δεν μπορούν ασφαλώς να κάνουν κάτι περισσότερο και αναμένουν εξελίξεις. Όλο αυτό βεβαίως αρχίζει να εντείνει το ερωτηματικό για το πώς θα πορευθεί ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής τη νέα σεζόν, μιας και δικαίως έχει χαρακτηριστεί πολύ σημαντική αυτή η χρονική περίοδος μέχρι τον Μάρτιο ώστε να βρεθεί οικονομικός παράγοντας που θα ηγηθεί της προσπάθειας. Ακόμη και σ’ αυτό το κομμάτι έχουν γίνει προσεγγίσεις, χωρίς να έχει σημειωθεί συγκεκριμένη εξέλιξη.

Εξάλλου, στα αγωνιστικά η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης την Κυριακή (9/2, 15:30) στη Ν. Ραιδεστό. Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΣΜ, δεν θα υπάρξει αγωνιστική υποχρέωση για τον Ηρακλή (και όλες τις κατηγορίες της πλην της Α1) το Σαββατοκύριακο 29 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2020, παραμονή της Καθαράς Δευτέρας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.