Προχωρά με Ιωάννου, ψάχνει αλλού για φορ

Μάνος Χατζάκης29 Δεκεμβρίου 2020

https://www.metrosport.gr/arisΘέμα ημερών είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Αρηκαι Νότιγχαμ Φόρεστ, ώστε ο Νίκος Ιωάννου να αφήσει το Μεγάλο Νησί και να μετακομίσει στο «Κλ. Βικελίδης». Ο κύπριος αριστερός μπακ θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έρθει, για να προσφέρει λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τουλάχιστον εδώ και τρεις εβδομάδες ασχολούνται οι άνθρωποι της ΠΑΕ με τον Ιωάννου και απο τη στιγμή που υπήρξε πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, εντάθηκαν οι επαφές με την πλευρά της Νότιγχαμ. Η αγγλική ομάδα δεν ήταν αρνητική σε παραχώρηση του διεθνή αμυντικού, καθώς δεν τον περιλαμβάνει στα πλάνα της και κάπου εκεί εμφανίστηκε και το (έντονο) ενδιαφέρον του Αρη. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί βασική επιλογή για το αριστερό άκρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων θα τελεσφορήσει τα προσεχή 24ωρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επικεφαλής της ΠΑΕ δεν συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού, άρα σημαίνει ότι, εφόσον κλείσει και τυπικά ο παίκτης, τότε θα έρθει ως ελεύθερος και με την προοπτική να μείνει για αρκετό... καρό στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Ιωάννου μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως αριστερό στόπερ, γεγονός που συνετέλεσε, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να δείξουν έμπρακτα ότι τον θέλουν στην ομάδα τους.

Υποχωρεί του Γκερέρο

Εκτός της μεταγραφικής λίστας του Αρη πρέπει να θεωρείται ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος δεν κάνει το... κλικ στους ανθρώπους της ομάδας. Ο 30χρονος φορ της Νότιγχαμ δεν συγκεντρώνει την απαραίτητη πλειοψηφία, ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, άρα οι Θεσσαλονικείς στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ο Γκερέρο δεν θεωρείται καλύτερος από τους υπάρχοντες επιθετικούς, ενώ το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει αισθητά στο αντίστοιχο του συμπατριώτη του Κριστιάν Λόπεθ. Ηδη, στη λίστα διατηρούνται δύο-τρία ονόματα με τα οποία γίνονται συζητήσεις. Ο συμπαίκτης του Ιωάννου στη Νότιγχαμ ναι μεν υπήρχε ως επιλογή, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έφτασε κοντά σε συμφωνία με την ΠΑΕ, διότι κρίθηκε πως δεν είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.