«Προχώρα, έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της ομάδας»

Metrosport Team03 Ιουλίου 2020

Αν υπήρχαν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί για το αν χρειάζεται μεγάλες αλλαγές ο ΠΑΟΚ από την νέα αγωνιστική περίοδο, αυτοί εξαφανίστηκαν μετά την ήττα και κυρίως την αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη μέσω instagram, το απόγευμα της Πέμπτης ήταν η αντίδραση της οικογένειας οικογένειας και ουσιαστικά δίνει το στίγμα των σκέψεων που επικρατούν στο μυαλό του πατέρα του και του ιδίου.

«Είναι πάντα σημαντικό να ξέρεις πότε κάτι έχει φτάσει στο τέλος του. Κλείνουν οι κύκλοι, κλείνουν οι πόρτες, τελειώνουν τα κεφάλαια, δεν έχει σημασία πώς θα το αποκαλέσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να αφήσεις στο παρελθόν αυτές τις στιγμές της ζωής που έχουν τελειώσει», ήταν το μήνυμα του πρωτότοκου υιού του Ιβάν Σαββίδη που αποτελεί ένα από τα αποφθέγματα του γνωστού Βραζιλιάνου συγγραφέα, Πάουλο Κοέλιο.

Ο Γιώργος Σαββίδης, ως γνωστό, έχει και το γενικό πρόσταγμα στον σχεδιασμό της ομάδας και φυσικά δεν προχώρησε στην παραπάνω ανάρτηση χωρίς προηγουμένως να έχει προηγηθεί συζήτηση και με τον πατερα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει πειστεί ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλαξει σελίδα και το έχει ήδη μεταφέρει στον Όλαφ Ρέμπε. Αλλωστε, πάνω στο σκεπτικό του χτισίματος μίας νέας ομάδας, πιο νεανικής, βασίστηκε η έναρξη συνεργασίας του 42χρονου Γερμανού με τον Δικέφαλο.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λοιπόν, έχει ανάψει το «πράσινο φως» να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς ο σχεδιασμός για τον νέο ΠΑΟΚ από τον νεοπροσληφθέντα τεχνικό διευθυντή της ομάδας, καθώς η τωρινή ομάδα έχει κλείσει τον κύκλο της. Ο Ολαφ Ρέμπε έχει ήδη παρουσιάσει ένα πλήρες πλάνο που φτάνει από τις μεταγραφές μέχρι και ένα νέο τεχνικό τιμ σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Αμπέλ Φερέιρα, κάτι που πλέον φαντάζει το επικρατέστερο σενάριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.