«Πριν έναν χρόνο η πρώτη επαφή ΠΑΟΚ-Σβαμπ, να αφήσουν να κάνει τη δουλειά του ο Ρέμπε»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Έλληνας ατζέντης, Τάσος Μαραγκοζίδης, ο οποίος δούλεψε στη μεταγραφή του Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ

Μάλιστα, αποκάλυψε πώς η πρώτη επαφή του Δικεφάλου με τον Αυστριακό μέσο είχε γίνει πριν έναν χρόνο, ενώ ανέφερε πώς αν αφήσουν να δουλέψει ο Ρέμπε, θα κερδίσουν οι «ασπρόμαυροι».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η ιστορία πάει πάνω από χρόνο. Είχα προτείνει καιρό πριν τον Σβαμπ στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δεν ήταν ελεύθερος και η Ραπίντ ζητούσε τότε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η δεύτερη προσέγγιση έγινε φέτος τον Ιανουάριο. Είχα μιλήσει με τον κ. Μπράνκο, ήρθε ο κορωνοϊός, που μπλόκαρε τα πάντα και λίγο πριν φύγει ο Μπράνκο από τον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος μίλησε στον Ρέμπε για τον Σβαμπ και έδωσε το ok ο Γερμανός και τελικά ο Αυστριακός κατέληξε στον Δικέφαλο. 

Πριν έναν μήνα έγιναν οι επαφές, ο παίκτης πληροφορήθηκε μέσω του Κρέσιτς για τον ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες και ειδικά από Ιταλία, που έχει ρίζες από εκεί η γυναίκα του. Από τους συλλόγους της γείτονας χώρας ήταν η Λέτσε που τον ήθελε έντονα. Μάλιστα ανέβασε την προσφορά την Τετάρτη μία μέρα πριν έρθουμε στην Ελλάδα, για να κρατήσει τον Στέφαν ζεστό μέχρι την Κυριακή. Του είπα ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα δεχόταν να περιμένει. Μετά ήρθε εδώ, όσα είδε του άρεσαν πολύ και η περίπτωση της Λέτσε έπαψε να υπάρχει.

Πέραν από τη Λέτσε, τον ήθελε και η ΚΠΡ, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να πάει εκεί. Όταν γίνεσαι πατέρας τα σκέφτεσαι όλα, είχε πρόταση και από την Ραπίντ για να παραμείνει, αλλά τελικά πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. 

Ο κάθε ποδοσφαιριστής κοιτάει να πάει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εγώ τόνισα στον Σβαμπ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που παλεύει κάθε χρόνο για το Πρωτάθλημα, αλλά και για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σβαμπ είναι 1000% επαγγελματίας. Του αρέσει η δουλειά, νοιάζεται για τους συμπαίκτες του, έχει το γκολ, κάθε χρονιά σημειώνει 8-12 τέρματα και είναι πάρα πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτό. Είναι μια σωστή επιλογή για τον ίδιο. Σκοπεύει τέλη του μήνα να εγκατασταθεί η οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. 

Πέραν από το ποδόσφαιρο, τον ενδιαφέρει να γνωρίσει τον τρόπο ζωής των Ελλήνων, τον κόσμο και να ταυτιστεί μαζί τους. Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα προσαρμογής στον ΠΑΟΚ.  Αν αφήσουν τον Ρέμπε να κάνει τη δουλειά του και τον στηρίξουν, θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.