Πρίγιοβιτς: Ο ειδικός όρος για... ΠΑΟΚ στο συμβόλαιό του με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ

Κώστας Πετρωτός28 Μαρτίου 2022

Δεν άνοιξε χθες πόρτα επιστροφής στην Ελλάδα με τις δηλώσεις του στο OPEN (οι οποίες μάλιστα είχαν γίνει πριν δύο εβδομάδες σχεδόν, αλλά δεν προβλήθηκαν λόγω του εκτάκτου προγράμματος του καναλιού για τον πόλεμο στην Ουκρανία). Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ποτέ δεν είχε βγάλει από το μυαλό του την προοπτική όχι απλά να έρθει πίσω στην χώρα μας, αλλά να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε αρχικά από το γεγονός ότι εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο για να γίνει και πάλι κάτοικος Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει, βέβαια, τις επιλογές του, αρχικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα και στην συνέχεια, όταν ο Πορτογάλος τραυματίστηκε, με τον δανεισμό του Ακπομ (σαφώς πιο βατή οικονομικά λύση σε σχέση με το συμβόλαιο που θα χρειαζόταν να δοθεί στον Σέρβο επιθετικό).

Ο 32χρονος φορ, πάντως, αποδεικνύει ότι, τουλάχιστον από την πλευρά του, η προοπτική του να ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ δεν έχει βγει από το μυαλό του. Απόδειξη; Ένας όρος στο συμβόλαιό του με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ που, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι στην διοίκησή της έχει Ελληνες φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως ο διευθύνων σύμβουλος, Κρις Πεχλιβάνης. Ο υψηλόσωμος στράικερ είχε υπογράψει μεν για 3+1 με την ομάδα της Αυστραλίας, όπως όμως αποκαλύπτουν σήμερα η “Μ” και το metrosport.gr, υπάρχει ειδικός όρος που του επιτρέπει με πολύ μικρό κόστος να πάει στον ΠΑΟΚ, αν τον αποφασίσουν ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει ενεργό τέτοιο σενάριο, ωστόσο, όταν μιλάμε για Πρίγιοβιτς ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Μέχρι στιγμής σε 16 ματς, μετρά 6 γκολ (σκόραρε και χθες) και 4 ασίστ και κάθε ματς που περνά εμφανίζεται και καλύτερος. Σίγουρα, με άλλα οικονομικά δεδομένα από αυτά που ίσχυαν το περασμένο καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να σβήσει απόλυτα το όνομά του από την λίστα παικτών που μπορούν να απασχολήσουν το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.