Σακελλαρίου: «Πρέπει να φαίνεται παντού ότι ο ΠΑΟΚ πάει να φτιάξει νέα ομάδα κι όχι... κουτουρού»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2022

«Πρέπει να φαίνεται παντού ότι η ομάδα πάει να φτιάξει μια νέα ομάδα κι όχι να πηγαίνει κουτουρού», δήλωσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου.

«Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Στην Ελλάδα βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ φτιάχνει μια καινούργια ομάδα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να περάσει αυτό στον κόσμο. Όταν φτιάχνεις μια νέα ομάδα σίγουρα θα δεχτείς κριτική, αλλά στην Ελλάδα βιαζόμαστε για γρήγορα αποτελέσματα. Πρέπει να φαίνεται παντού ότι η ομάδα πάει να φτιάξει μια νέα ομάδα κι όχι να πηγαίνει κουτουρού. Να μην φοβούνται να πουν στον κόσμο ότι μπορεί να έχει έρθει ένας οδυνηρός αποκλεισμός στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν ξένοι αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ που να είναι σε θέση να βοηθήσουν τους νέους να προσαρμοστούν. Όταν έπαιζα εγώ στον ΠΑΟΚ αυτό δεν συνέβαινε. Τώρα, είναι πολλά νέα παιδιά στην ομάδα που δεν ξέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις απαιτήσεις που έχει ως σύλλογος ο ΠΑΟΚ. Όμως να μην περιμένουμε στη γωνία τους παίκτες και τον προπονητή μετά από δύο παιχνίδια. Σίγουρα, θέλει χρόνο. Πάντα τα αποτελέσματα κερδίζουν χρόνο».

Για τους Λύρατζη και Τσαούση:

«Είναι παιδιά που θέλουν στήριξη και με τα αποτελέσματα που θα έρθουν θα βρουν τα πατήματά τους. Βέβαια, ο Λύρατζης πήρε μία γεύση από την προηγούμενη σεζόν. Όταν έπαιζα εγώ ο Γκαρσία μου έδινε συνεχώς την μπάλα για να πάρω ψυχολογία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.