Premier League: Ήττα-μισός υποβιβασμός για τη Νόριτς, μεγάλες νίκες για Τσέλσι και Άστον Βίλα

Metrosport Team05 Μαρτίου 2022

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας (5/3) στην Premier League περιελάβανε πέντε αναμετρήσεις στις 17:00. Η Νόριτς γνώρισε μια ακόμη ήττα και πλέον ο υποβιβασμός στη Championship είναι πιο ορατός από ποτέ, με τη Μπρέντφορντ να φιλοδωρεί την ομάδα του  Δημήτρη Γιαννούλη και του Χρήστου Τζόλη με τρία τέρματα. Το μόνο που κατάφεραν τα «καναρίνια» ήταν να πετύχουν ένα τέρμα στις καθυστερήσει με τον Πούκι.

Η Τσέλσι ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο το έκανε σε οκτώ λεπτά στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας τρία γκολ και ξέφυγε έξι βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Ο Πούλισιτς έβαλε τι κερασάκι στην τούρτα και έγραψε το τελικό 4-0, με τη Μπέρνλι να παραμένει στη ζώνω του υποβιβασμού.

Η Άστον Βίλα μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση με τη Σάουθάμπτον, επικρατώντας με 4-0, μειώνοντας τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στους δύο βαθμούς, με τους «Χωριάτες» να έχουν και έναν αγώνα λιγότερο από τους «Άγιους».

Στο Μολινέ η Κρίσταλ Πάλας νίκησε τη Γουλβς με 0-2, χάρη στα γκολ του Ζαχά και του Ματέτα. Τέλος η Νιούκαστλ βρήκε στο πρώτο μέρος δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, πιστεύοντας πως πήρε τους τρεις βαθμούς, με τη Μπράιτον να μειώνει μετά την ανάπαυλα σε 2-1, αλλά να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει, παρότι ήταν κυρίαρχη στο δεύτερο ημίχρονο.

Νόριτς - Μπρέντφορντ 1-3

Μπέρνλι - Τσέλσι 0-4

Άστον Βίλα - Σάουθάμπτον 4-0

Γουλβς - Κρίσταλ Πάλας 0-2

Νιούκαστλ - Μπράιτον 2-1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.