Πράσινο φως για φορ και χαφ

Κώστας Πετρωτός30 Δεκεμβρίου 2020

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ προέχει, επείγει. Οσο ποτέ άλλοτε. Επέστρεψε βεβαίως ο Λάμπρου, υπέγραψε χθες ο Ουάρντα. Και οι δύο παίκτες, θα δώσουν «βάθος» στο ρόστερ, ειδικά στα «άκρα», εκεί όπου εκτός από τους Αντρίγια και Τζόλη δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις. Τώρα υπάρχουν.

Όμως, η βασική ενίσχυση προσδιορίζεται στην επίθεση και στον άξονα. Στον φορ κρούσης και στον χαφ (boχ to box). Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» δύο παίκτες, για κάθε μία από τις δύο θέσεις, έχουν ξεχωρίσει. Εχουν κάνει «κλικ» σε Ρέμπε και Γκαρσία. Οι οποίοι τρέχουν το θέμα. 

Το βασικό είναι να δοθεί η έγκριση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για να προχωρησουν οι δύο περιπτώσεις. Σε πρώτη φάση, αυτό που έχει γίνει γνωστό, είναι πως ο ΠΑΟΚ θα φέρει παίκτες με την μορφή του δανεισμού και με την προοπτική να τους αγοράσει το καλοκαίρι, εφόσον πείσουν με την απόδοσή τους. 

Το στοίχημα είναι μεγάλο. Αφενός πρέπει πρώτα να εγκριθούν και αφετέρου να έρθουν το συντομότερο δυνατό. Γιατί οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είναι πολλές τον Ιανουάριο. Οκτώ παιχνίδια για το Πρωτάθλημα θα δώσει ο Δικέφαλος, εκ των οποίων τα δύο με τον Ολυμπιακό (εντός και εκτός έδρας), το ένα με την ΑΕΚ και ακόμη ματς – «παγίδα» στις έδρες της Λάρισας και του Ατρομήτου. Ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει να διατηρηθεί στο γκρούπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα έως το τέλος, πρέπει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες τον επόμενο μηνα. Προσθέστε και το Κύπελλο. Και εκεί ο στόχος είναι συγκεκριμένος. Η κατάκτηση του τροπαίου.

Κατά συνέπεια για να ανταποκριθεί η ομάδα στις δυσκολίες των συνεχόμενων αναμετρήσεων, εκτός από τους παίκτες που συμμετέχουν στο ήδη υπάρχον ρόστερ, πρέπει να προστεθούν το συντομότερο δυνατό, ο φορ και ο χαφ.

Μένει να φανεί, εάν για αυτές τις επιλογές που έχουν γίνει, δοθεί η τελική έγκριση και προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.