Ππεκρής: «Ετσι θα κάνουμε τον τελικό με κόσμο στην Κύπρο»

Metrosport Team14 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ππεκρής.

Ο εκ των αντιπροέδρων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μίλησε για το πώς θα διοργανωθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ανόρθωσης και Ολυμπιακού Λευκωσίας με φιλάθλους στις κερκίδες του ΓΣΠ.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ππεκρής δήλωσε:

Για το ότι θα κάνουν τελικό με κόσμο στην Κύπρο: «Εμείς ως ομοσπονδία ακολουθούμε τους κανόνες του κράτους. Το κράτος ήρθε με απόφαση από το υπουργικό συμβούλιο ώστε να μπούμε στην κανονικότητα και ανοίγοντας τα εστιατόρια έκρινε ότι σιγά σιγά πρέπει να ανοίξουν και τα γήπεδα. Έτσι θα έχουμε ένα 15%. Θα μπουν όσοι έχουν τεστ PCR 72 ωρών και εμβολιασμένοι».

Πόσα εισιτήρια δόθηκαν: «Ήταν περίπου 3600. Πήρε κάποια από αυτά η ομοσπονδία για τις ανάγκες χορηγών και τα υπόλοιπα τα μοιράστηκαν οι ομάδες, από περίπου 1600 εισιτήρια. Τέλειωσε η διάθεσή τους που έγινε μέσω διαδικτύου».

Τέλος είπε: «Ήδη είχαμε ένα πρώτο δείγμα στο ματς της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Όλα πήγαν άψογα στο γήπεδο. Το πρόβλημα ήταν όταν οι φίλαθλοι βγήκαν εκτός γηπέδου. Όταν μια ομάδα πανηγυρίσει τον τίτλο, το δύσκολο είναι τι θα γίνει με τον κόσμο. Και κόσμο να μην είχε το γήπεδο, οι φίλαθλοι της ομάδας που θα πάρει το κύπελλο θα πανηγυρίσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.