«Οι μεταγραφές χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, ο ΠΑΟΚ θα κάνει και φέτος πρωταθλητισμό»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Πόζογλου, και μίλησε για την περσινή αδικία που βίωσε η Βέροια αλλά και τον χρόνο που χρειάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά μετά τις πολλές μεταγραφές που έκανε.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Το καλύτερο είναι να έχεις κορμό και να κάνεις τις λιγότερες μεταγραφές που χρειάζονται. Το δέσιμο μιας ομάδας είναι σημαντικό. Η πρώτη χρονιά για έναν ξένο χρειάζεται προσαρμογή, το ίδιο συμβαίνει και για τους Ελληνες που φεύγουν στο εξωτερικό».

Για το τι κάνει αυτό το διάστημα: «Προπονούμαι μόνος μου αυτό το διάστημα, προσπαθώ να κρατηθώ σε φόρμα και δεν έχει βρει ακόμη μία ομάδα. Είναι κομβική χρονιά για μένα και πρέπει να κάνω σωστή επιλογή για να μην το μετανιώσω. Στο εξωτερικό το ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις, για μένα όποιος ποδοσφαιριστής μπορεί να πάει σε ομάδα του εξωτερικού να το κάνει το βήμα».

Για την περσινή χρονιά με τη Βέροια: «Είναι μια τεράστια αδικία αυτό που έγινε με τη Βέροια, από τη στιγμή που αποφασίστηκε να ανεβαίνουν δύο ομάδες από φέτος, είναι η μεγαλύτερη αδικία που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο. Η Βέροια βγήκε πρώτη στον Βόρειο Ομιλο με 75 βαθμούς και δεν ανέβηκε κατηγορία».

Για το τι λείπει στον ΠΑΟΚ: «Του λείπει χρόνος, οι μεταγραφές χρειάζονται χρόνος για να προσαρμοστούν. Υπήρχαν νωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα πάει για πρωταθλητισμό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.