Πουρσαϊτίδης: «Να μην υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ την Ομόνοια - Αυτά άλλαξαν με Γκαρσία»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Ομόνοια στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει πάση θυσία την νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Στο πλαίσιο αυτό, το Metropolis 95.5 και η εκπομπή «Στη Σέντρα» ήρθε σε επαφή με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Βέροια και Δόξα Δράμας, για να μιλήσει για το παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει την Ομόνοια ενώ σχολίασε και την αγωνιστική αλλαγή του Δικεφάλου με την έλευση Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια: «Η Ομόνοια δεν βρίσκεται στα καλύτερα της. Έχει πέντε παιχνίδια να νικήσει, η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερη της και υπάρχει έντονη μουρμούρα από τον κόσμο. Αν εμφανιστεί σοβαρός ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει, η Ομόνοια δεν δέχεται όμως εύκολα γκολ. Είναι στην 7η θέση του πρωταθλήματος, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Έχει πετύχει μόλις 12 γκολ, έχει κακή επίθεση. Το πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος στην Κύπρο. Οι δυνατότητες των δυο ομάδων είναι γνωστές. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, η Ομόνοια πρώτη φορά αγωνίζεται σε ομίλους της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει τους Κύπριους, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και σοβαρός για να πάρει το τρίποντο.


Για το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ με την έλευση Γκαρσία:
 «Καταρχάς ο σχηματισμός, το πιο βασικό πράγμα. Ο Γκαρσία πιο πολύ έχει δουλέψει στην ψυχολογία, σε μια αλλαγή προπονητή αυτή είναι η βασική αλλαγή. Βέβαια ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει τρομερό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής. Στα ντέρμπι που έρχονται θα κριθεί ο προπονητής και το τι έχει αλλάξει στην ομάδα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.