«Υπάρχουν πολλές κρατήσεις για κουρέματα, πήγα στην Αθήνα για τον Ρέμο»

Metrosport Team14 Απριλίου 2020

Δεν είναι λίγοι αυτοί που μετά το τέλος της καραντίνας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού σκέπτονται πώς θα περιποιηθούν τον εαυτό τους. Ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη αρκετοί έχουν προχωρήσει σε προκρατήσεις, κάτι που επιβεβαίωσε και ο γνωστός κομμωτής Τάσος Τσαρούχας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είναι πολλά τα τηλέφωνα, έχουμε μπει στη διαδικασία να κρατάμε λίστα γι' αυτούς που θέλουν να κουρευτούν μετά την άρση των μέτρων. Καθημερινά ο κόσμος μας παίρνει τηλέφωνο για κράτηση και εμείς περιμένουμε από την κυβέρνηση πότε θα μπορέσει να μας δώσει το πράσινο φως για να ξανά ανοίξουν τα κομμωτήρια. Σίγουρα, μόλις γίνει αυτό μπορεί να δουλεύουμε και 12 ώρες και ίσως χρειαστεί να κάνουμε δυο τμήματα των έξι ωρών. Πολλοί μας ζητούν να πάμε στα σπίτια τους για να τους περιποιηθούμε, αλλά εμείς εφαρμόζουμε αυτά που λέει η κυβέρνηση». 

Για το πώς περιποιούνται οι ποδοσφαιριστές τον εαυτό τους αλλά και τον Αντώνη Ρέμο: 

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής βρίσκει τον τρόπο. Κάποιοι κουρεύονται μόνοι τους και ανεβάζουν βίντεο. Ο Πασχαλάκης, ας πούμε δεν έχει ανάγκη, είναι και λίγο... psycho (γέλια). Με τους περισσότερους παίκτες έχω πολύ καλές σχέσεις, αλλά μεγάλη μου αδυναμία είναι το πατριωτάκι μου, ο Κλάους. Πριν από λίγες μέρες κατέβηκα στην Αθήνα με όλα τα απαραίτητα έγγραφα φυσικά για τον Ρέμο, λόγω της εμφάνισής του στο Mega. Με τον Αντώνη μας συνδέει φιλία 20 ετών».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.