Που είναι το προεδρικό διάταγμα για την Νέα Τούμπα; Θα εγκριθεί και πότε;

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2022

Θα εγκριθεί το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα; Για την ακρίβεια θα εξεταστεί ο φάκελος ή υπάρχει μία άνευ προηγουμένου κωλυσιεργεία στο συγκεκριμένο θέμα;

Πλησιάζουμε τα τέλη Φεβρουαρίου και η Νέα Τούμπα παραμένει στον... αέρα καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη το Προεδρικό Διάταγμα που επί της ουσίας θα «ξεκλειδώσει» τις εξελίξεις, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει... εγκλωβισμένος.

Στην καθιερωμένη σύσκεψη της ομάδας εργασίας της Νέας Τούμπας με τον πρόεδρο του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη, εκφράστηκε δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το Προεδρικό Διάταγμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί, παρά τις περί του αντιθέτου πρόσφατες υποσχέσεις. 

Με δεδομένο ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες ενέργειες, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ απαίτησε την πλήρη ενεργοποίηση των αρμοδίων για την έκδοση του Προεδρικού διατάγματος, ώστε να τελειώσει όλη αυτή η μακρά περίοδος αναμονής. Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε παράλληλα και λεπτομερής συζήτηση για τα κριτήρια της επιλογής του σχήματος μελετητών, στους οποίους θα ανατεθεί η εκπόνηση των οριστικών μελετών. Η διαδικασία επιλογής οδεύει προς ολοκλήρωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.