«Πού είναι φέτος στους παίκτες του ΠΑΟΚ το μάτι που γυάλιζε;»

Metrosport Team24 Ιουνίου 2020

Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και ανέλυσε τους επαναληπτικούς αγώνες Κυπέλλου Άρης-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

«Βλέπω δύο μεγάλα παιχνίδια. Οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι 50-50 και τα δύο ζευγάρια. Ομάδες που μπορούν να πετύχουν παντού αποτέλεσμα. Βλέπουμε έναν ποιοτικότατο Άρη, βγαίνει καλά στην επίθεση, αλλά δέχεται τέρματα. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού. Παίζει ανοιχτά. Ο Άρης μπορεί να πετύχει το γκολ που θέλει, αλλά το θέμα είναι να μην το δεχθεί. Αν δε δεχθεί γκολ ο Άρης, θα σκοράρει. Εχει και το κίνητρο να διεκδικήσει τίτλο μετά από τόσα χρόνια. Αν κρατήσει το γκολ που θα βάλει, έχει μεγάλη τύχη. Το κίνητρο είναι μεγάλο, αρκεί να μην αγχωθούν οι ποδοσφαιριστές. Αν το διαχειριστεί, θα σκοράρει».

Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ:

«Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ άδειασε φέτος σα να βαρέθηκε που παίρνει τίτλους, λες και το σηκώνει τα τελευταία 10 χρόνια. πού είναι το μάτι που γυάλιζε; Οι παίκτες όχι απλά ένιωθαν άδειοι, ήταν σαν να μην το πίστευαν. Δεν γυάλιζε το μάτι τους, όπως πέρυσι. Δικαιολογίες υπάρχουν. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα. Αν δεν πάρεις για να σκοράρεις και να κρατήσεις την μπάλα, δεν έχεις τύχες. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει το γκολ και να έχει κατοχή μπάλας».

Για το μέλλον του:

«Πιθανότατα θα συνεχίσω στα Χανιά. Πετύχαμε πράγματα εδώ. Φέτος χτυπάει την πόρτα της ανόδου. Εδώ και ένα μήνα ακούμε διάφορα. Περιμένουμε να δούμε πού θα καταλήξουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.