Ποτζέκο: «Ποιος θα πάρει την ευθύνη αν δεν υπάρχει Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο;»

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Ο προπονητής της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτζέκο δεν είχε διστάσει πριν λίγες μέρες να ασκήσει δριμεία κριτική αναφορικά με το γεγονός ότι η Euroleague δεν σταματάει όταν αγωνίζονται οι Εθνικές ομάδες, όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. 

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και πάλι σε αυτό στεκόμενος στις απουσίες παικτών που προκύπτουν και αυτή την φορά μετά την ήττα της Ιταλίας από την Ισπανία ( 88-84 παρατ.) αναφέρθηκε στην πιθανή απουσία της Ελλάδας και του Αντετοκούνμπο από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Η Ελλάδα έχασε με 20 πόντους από τη Λετονία, αλλά θέλω να κατανοήσω κάτι: Ποιος είναι αυτός που αποφάσισε ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Ποιος είναι αυτός που θα πάρει την ευθύνη και θα πει στους Φιλιππινέζους ότι δεν υπάρχει Αντετοκούνμπο; Ελπίζω το καλύτερο για την Ελλάδα, αλλά με αυτούς τους κανόνες αντιλαμβανόμαστε πως ο Γιάννης μπορεί να μην είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Καταλαβαίνουμε ότι η Σλοβενία που κέρδισε το EuroBasket δεν ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Αλλά θα δούμε εκεί το Αίγυπτος – Σενεγάλη; Με όλο το σεβασμό και στις δύο χώρες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.