Ποτσέκο κατά διαιτητών: «Δεν καταλαβαίνουν τι είναι το άθλημα»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2023

Το εγκαίνια του νέου γηπέδου της Βιλερμπάν δεν συνδυάστηκαν με νίκη κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, με τον προπονητή των Γάλλων, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, να εκφράζει μετά το τέλος της αναμέτρησης τα παράπονά στους διαιτητές.

«Δεν μπορώ να καταλάβω. Πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες να παίξουν. Με τρελαίνει. Δεν καταλαβαίνουν (οι διαιτητές) τι είναι το άθλημα. Πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες να πάνε για το ματς, να κάνουν πράγματα για τους εαυτούς τους. Με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν... είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω. Ίσως έχω διαφορετική οπτική. Πρέπει να συνεχίσουμε. 

Έχω χάσει ένα εκατομμύριο παιχνίδια στην καριέρα μου, θα τα κάνω ένα εκατομμύριο και ένα. Αλλά είμαι λυπημένους για τους παίκτες μου. Με πονάει να βλέπω τα πρόσωπά τους στα αποδυτήρια», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Για το παιχνίδι, είπε: «Όλοι έδωσαν τους εαυτούς τους. Οι παίκτες μου, οι αντίπαλοι επίσης. Ήταν ένα μεγάλο γεγονός, το πρώτο ματς εδώ. Καταπληκτικό. 12.000 άνθρωποι πίσω μας. Όλα ήταν τέλεια, οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν ποτέ. Παίξαμε μπάσκετ, κάναμε λάθη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.