Πότε έγινε η επαφή Ιβάν - Βιεϊρίνια και τι δείχνει για το μέλλον

Χάρης Δημαράς14 Οκτωβρίου 2020

Η αποκάλυψη του Κυριάκου Κυριάκου στη συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Ρέμπε περί επαφής του Ιβάν Σαββίδη με τον Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη σημερινή μέρα.

Κι αυτό διότι ήταν απορίας άξιον όλο αυτό το διάστημα για ποιο λόγο δεν μιλούσαν οι δύο πλευρές, δηλαδή ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος αρχηγός. Η επικοινωνία έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr την περασμένη Κυριακή, με τους δύο άνδρες να τα λένε μετά από αρκετό καιρό. 

Είναι δεδομένος ο σεβασμός που τρέφει o ένας για τον άλλον. Η συζήτησή τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, δεν περιστράφηκε καθόλου στο οικονομικό σκέλος. Δεν μπήκαν δηλαδή καθόλου σε οικονομικά ζητήματα για την πιθανή ανανέωση. Ήταν περισσότερο μια ανθρώπινη επαφή, που είναι άγνωστο αν μπορεί να αλλάξει, τη δεδομένη στιγμή, τα δεδομένα για τον Πορτογάλο και αν μπορεί να τον οδηγήσει στο να ξανανοίξει την πόρτα στον Δικέφαλο.

Η «μεταστροφή», πάντως και η παραμονή του Αντρέ δεν είναι απίθανο σενάριο, μετά την συγκεκριμένη κίνηση, της επικοινωνίας του, δηλαδή, με τον Ιβάν διότι ασφαλώς περιείχε και έναν συμβολισμό, ότι δηλαδή τον θέλει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και μάλιστα με προοπτικές, ξεπερνώντας τους όποιους εγωισμούς. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα φανεί αν θα οδηγήσει οριστικά στην πολυπόθητη «επανένωση»... 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.