Πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι πεθαίνουν από Κορωναϊό;

Αλέξανδρος Τσίγγος09 Σεπτεμβρίου 2021

Στο yahoo news αναφέρει στο πρωτοσέλιδο του:

«Περισσότερα από 1.000 άτομα πλήρως εμβολιασμένα στην Αγγλία πέθαναν από την παραλλαγή Delta μεταξύ 1 Φεβρουαρίου και 29 Αυγούστου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, 37 άτομα ηλικίας κάτω των 50 ετών που είχαν κάνει και τις δυό δόσεις και 1.054 άτομα άνω των 50 ετών πέθαναν μετά από θετικό έλεγχο για την παραλλαγή Delta - τώρα το κυρίαρχο στέλεχος του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό συγκρίνεται με συνολικά 536 θανάτους από μη εμβολιασμένα άτομα από COVID από όλες τις ηλικίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ωστόσο, ο υψηλότερος αριθμός πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων που πεθαίνουν δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο δεν λειτουργεί, αλλά αντικατοπτρίζει τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων στην Αγγλία που έχουν τώρα εμβολιαστεί.»

Τι μπορεί να σχολιάσει κανείς σε μια τέτοια δημοσιογραφική γραφή; Αν λειτουργούσαν τα εμβόλια δε θα έπρεπε να υπάρχουν νεκροί, πόσο μάλλον να είναι και η πλειοψηφία!

Επί του παρόντος. Το 79, 4% του πληθυσμού ηλικίας 16 ετών και άνω στην Αγγλία είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Το αν αυτό το κύμα του κορωναϊού είναι κύμα των ανεμβολίαστων που με επίμονη αθλιότητα τα ΜΜΕ, τα φερέφωνα μιας παραφρόνησης φωνασκούν άναρθρα και από την άλλη η με κδικητική συμπεριφοράς σε όλους που αντιστέκονται χρησιμοποιώντας την λογική και τους αριθμούς, από τους κυβερνώντες, φαίνεται από τα αποτελέσματα ΕΔΩ!

Σε αυτούς τους αριθμούς!

Η κυβέρνηση και όλο το εμβολιαστικό τόξο (των κομμάτων), επιμένουν με γνώμονα ούτε την επιστήμη, ούτε την λογική, μα με γνώμονα, την επιβολή, το τσαλάκωμα των πολιτικών δικαιωμάτων και την συμμόρφωση για την συμμόρφωση!

Σήμερα στην Κυπαρισσία έκλεισαν τα εξωτερικά ιατρεία επειδή 15 εμβολιασμένοι υγειονομικοί βρέθηκαν θετικοί στον ιό!

Χθές 10 υγειονομικοί στο ΑΧΕΠΑ θετικοί στον Κορωναϊό!

Τι θέλει επιτέλους αυτός ο λαός για να ξυπνήσει;

Χειροκρότησαν στην κηδεία του Μίκη Θοδωράκη, τον αποχαιρέτησαν οι υποκριτές!

Τους αφιερώνω : Διότι δεν συνεμορφώθην



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.