Πόσο μάγκας είναι ο Ραζβάν…

Αρις Νικολάκης19 Νοεμβρίου 2021

Κατ’ αρχήν να εξηγηθούμε, για να μην παρεξηγηθούμε. Αν και μόλις προχθές, η – κατά την πάντα ταπεινή μας άποψη - σαφήνεια μας …Έσπαζε κόκαλα. Λέγαμε και λέμε και θα λέμε πως η τρέχουσα βαθμολογική κατάσταση του ιδιαζόντως βεβαρυμμένου με λάθη κι αστοχίες ΠΑΟΚ, εντός κι εκτός συνόρων, είναι άθλος προπονητών και παικτών.

Η διαχείριση αυτού τού ΠΑΟΚ… Στην ουσία η διαχείριση ενός πολύ δύσκολου έργου, των απουσιών και των ελλείψεων αυτού τού ΠΑΟΚ φέρει την σφραγίδα μαγκιάς με την υπογραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Χριτς, χρατς . Αυτά μέχρι τώρα. Από τώρα ο Ρουμάνος προπονητής καλείται πλέον, ολοένα και περισσότερο να κάνει διαχείριση παρουσιών. Επίσης πολύ δύσκολο έργο. Την περιμένουμε, για να διαπιστώσουμε τις διατάσεις της μαγκιάς του.

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πάντως, πως οι προπονητές προτιμούν, να πονοκεφαλιάζουν από το περίσσευμα επιλογών κι ουχί από το έλλειμμα. Και στον ΠΑΟΚ οσονούπω οι απουσίες δε θα χρειάζονται καν τα δάκτυλα της μιάς παλάμης. Για μεταγραφικές ενισχύσεις βέβαια, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος…

Έτσι κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει, γυρίζοντας το κεφάλι στον πάγκο του, να βλέπει επιλογές. Να αγχώνεται από τα βαθιά του. Να μην αγχώνεται από τα ρηχά του.

Γι αυτό σας λέμε… Πόσο μάγκας είναι ο Ραζβάν (κα) στην διαχείριση των παρουσιών – εκτός των απουσιών – τώρα θα φανεί. Μέχρι τώρα; Ο Ρουμάνος είναι μάγκας. Τούτο δε, δίχως καν υποψία υπεράσπισης του. Κι επειδή δεν την χρειάζεται κι επειδή ουδέποτε την παρείχαμε…

Με όλα αυτά στο ενεργητικό του να κρέμονται από μία κλωστή! Εάν κι εφ’ όσον αυτή η κλωστή σπάσει υπό το βάρος ενός αρνητικού αποτελέσματος… Όλα αυτά θα πάνε στράφι! Ναι, δε λέμε. Θα είναι κρίμα κι άδικο, να πάει χαμένη τέτοια προσπάθεια αλλά… Όλοι – βλέπετε – εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε!

Εξάλλου οι ίδιοι προπονητές και παίκτες έφεραν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή των βαθμολογιών σε Πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ. Οι ίδιοι τον… χαντάκωσαν από εκεί. Οπότε ουδείς άλλος πέρα από αυτούς θα έχει την ευθύνη κοπής της κλωστής.

Στο θέμα μας και πάλι. Δεν αμφιβάλλουμε πως είναι μία ώρα δύσκολη για όλους, μα για όλους ανεξαιρέτως στον ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την δύσκολη ώρα θα τον ωφελήσει η μαγκιά του Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε τέτοιες ώρες δε βοηθά τόσο ο καλός προπονητής, όσο βοηθά ο μάγκας προπονητής Κι ο νοών νοείτω.

Κι οι προσδοκίες από τα Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανέβει επίπεδα. Όταν μέχρι τώρα διαχειρίσθηκε εξαιρετικά τις απουσίες με τέτοιο τρόπο ώστε, οι βαθμολογικές θέσεις της ομάδας του να επιτρέπουν αναφορές περί άθλου… Από τώρα και μετά ο κόσμος του ΠΑΟΚ προσδοκά ανάλογη εξαιρετική διαχείριση των παρουσιών. Καθώς αργά αλλά σταθερά ελαφραίνει το υπέρβαρο απουσιολόγιο. Κι ο Ρουμάνος προπονητής αρχίζει, να διακρίνει στον ορίζοντα του κάποιες διεξόδους στα πολλά αδιέξοδα περί της επιλογής ενδεκάδας.

Με όλα αυτά, επιμένουμε εμείς, ενώ ο ΠΑΟΚ κι εντός κι εκτός Ελλάδας κρέμεται από μία κλωστή. Με απόλυτα δική του ευθύνη από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Εν τούτοις έχοντας δώσει ορισμένα δείγματα δυνατοτήτων του, κρατά ζεστό τον κόσμο του . Έστω και μετά από παγωμένα ντους – κυρίως στην Τούμπα – ο Κυπελλούχος δεν άφησε την φλόγα, να σβήσει από τις ψυχές του κόσμου του. Αυτό είναι το ελάχιστο ζητούμενο. Το μέγιστο είναι να τη φουντώσει…

Για να το πετύχει χρειάζεται πέραν όλων των άλλων επί του παρόντος, κι η … άβυθος μαγκιά του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.