Πορτοσάλτε για Μελόνι: «Μια κοπέλα που δεν είναι τραμπούκα»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Αρης Πορτοσάλτε σχολίασε την εκλογή της ακροδεξιάς Μελόνι στην Ιταλία και τάχθηκε υπέρ της, λέγοντας ότι «εκφράζει τα μεσαία και πιο χαμηλά στρώματα της κοινωνίας που πλήττονται και φέρνει κι αυτές τις αξίες της. Από το '90 οι Ιταλοί ψάχνουν τον μη αδιάφθορο. Πειραματίστηκαν με διάφορους. Είτε με Σαλβίνι είτε με αυτόν τον καραγκιόζη τον Πέπε Γκρίλο» τόνισε αρχικά στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ.

Συγκρίνοντας την με τους εν Ελλάδι φασίστες, είπε ότι: «Ο Κασιδιάρης είναι τραμπούκος, μαχαιροβγάλτης. Αυτή δεν είναι τραμπούκα. Εχουμε μια γυναίκα. Συμβολίζει πολλά πράγματα στην κοινωνία. Η ματιά γι αυτό το τέρας, που λέμε ότι ήρθε στην εξουσία μία γυναίκα, δεν ισχύει».

Αναφερόμενος στις συνεργασίες που θα πρέπει να κάνει για να σχηματίσει κυβέρνηση τόνισε: «Το πόσο θα την πλήξει η συνεργασία με έναν Σαλβίνι που τα παίρνει από τη ρωσική πρεσβεία και πώς θα τα καταφέρει με έναν Μπερλουσκόνι στην κατάσταση που είναι, 90 χρονών και φουσκωμένος λες και είναι τζόβενο, δεν ξέρω... Οι άλλοι δύο έχουν φθαρεί, αυτή δεν έχει φθαρεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.