Le Progrès: «Πόρτα» του Παπέ Σεΐχ Ντιόπ στον Άρη

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Ο Άρης έβαλε... μπροστά τη μεταγραφή του Παπέ Σεΐχ Ντιόπ από τη Λυών με στόχο να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή με έναν παίκτη ο οποίος αποτελεί μέρος του σχεδίου για τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο τα τελευταία δημοσιεύματα από τον γαλλικό τύπο αναφέρουν αλλαγή σκηνικου.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, έξι μήνες από τη λήξη του συμβολαίου του, φαίνεται πως ο μέσος δεν ενδιαφέρεται για μεταγραφή στον Άρη, ενώ η Λυών θέλει προφανώς να πουλήσει τον μέσο, ​​ο οποίος παρά τις πολύ αξιοσημείωτες εμφανίσεις (συγκεκριμένα κόντρα στη Manchester City το 2018), δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει μία θέση στην ομάδα.

Και το γαλλικό δημοσίευμα προσθέτει, «Την Παρασκευή οι άνθρωποι της Λυών ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους του Άρη, με τους δεύτερους να πληρώνουν ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν είχε αποδεχθεί ακόμα την πρόταση των Θεσσαλονικέων. Σύμφωνα με τη Le Progrès , φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να δεσμευτεί για την ομάδα της Superleague 1 που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.