«Πόρτα» στον Ντίνο

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Γράφει ο Special Agent

Το metrosport.gr διαθέτει από σήμερα στήλη "ειδικών αποστολών".

Ο Special Agent είναι σε φουλ φόρμα, φέρνοντας στην οθόνη σας και την πιο απομακρυσμένη πληροφορία από την ποδοσφαιρική πιάτσα.

Ο "κοριός" έχει δυνατό σήμα και άρχισε να καταγράφει...

Τσικνοπέμπτη σήμερα, 4 Μαρτίου, και τα εγκαίνια γίνονται χωρίς την παρουσία... κόσμου on stage, αλλά back stage. Εκεί δηλαδή, όπου κινείται και θα κινείται από εδώ και στο εξής, ο Special Agent.
Η κορδέλα των εγκαινίων κόπηκε, οπότε πάμε να δούμε τι παίζει εκτός των τεσσάρων γραμμών:

Οσο κι αν το πάλεψε, τελικά έμεινε με την όρεξη. Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος ήταν έτοιμος να πάρει θέση στην οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά τα σχέδια του ανέτρεψε η ανακοίνωση συνεργασίας της Ενωσης με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο τελευταίος αποτελεί τον νέο επικεφαλής των Ακαδημιών, εκτελώντας παράλληλα και χρέη σκάουτερ. Οι πληροφορίες λένε ότι στο μέλλον, ίσως εξελιχθεί σε δίδυμο με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος κατέχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν υπάρχει χώρος για τον... Ντινάρα, ο οποίος θα... αφοσιωθεί στο γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, το οποίο διατηρεί με τον Ζήση Βρύζα στη Θεσσαλονίκη. By the way, αμφότεροι, εθεάθησαν χθες να βολτάρουν στο κέντρο της πόλης.

Ο Διαμαντόπουλος, γνωστός για τα φιλοαεκτσήδικα συναισθήματά του, δεν βρήκε ανοιχτή πόρτα στην Ένωση. Οι "κακές" γλώσσες λένε ότι δεν είχε και πολλές συμπάθειες εκεί. Γιατί, άραγε;

Έχουν ψωμί οι ακαδημίες

Σε ποια ομάδα των Αθηνών ετοιμάζουν... αγωνιωδώς λίστα με τους εκπροσώπους ποδοσφαιριστών των ακαδημιών, προκειμένου να προλάβουν μελλοντικές καταστάσεις;

Ήδη ακούγεται έντονα ότι λίγοι, αλλά... καλοί ατζέντηδες προσπαθούν να πλαγιοκοπήσουν τους πολλούς και εξελίξιμους πιτσιρικάδες.

Στελέχη πάνε κι έρχονται

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε "προεκλογική" περίοδο και προβλέπονται σημαντικές αλλαγές σε διάφορα πόστα, μόλις αναλάβει καθήκοντα η νέα κατάσταση. Μήπως, οι επικείμενες αλλαγές στην Ομοσπονδία συνδυαστούν με αποχωρήσεις στελεχών μεγάλων ΠΑΕ; Η ονοματολογία έχει ξεκινήσει και παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.