Μπορεί ουσιαστικά να έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από το χώρο των ταινιών πορνό , ωστόσο η… θρύλος του χώρου, Λίζα Αν, εξακολουθεί στα 49 της να έχει μεγάλη απήχηση.
Η ίδια σε συνέντευξή της αποκάλυψε ποια ήταν στη διάρκεια της καριέρας της η προτίμησή της σε αθλητές και «ψήφισε» τους ΝΒΑερς.
«Η ασφάλεια που είχα πηγαίνοντας με αθλητές ήταν πως δεν θα με χτυπούσαν ή δεν θα γίνονταν σκιά μου. Δεν είχα ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά από κάποιον αθλητή, γιατί πάντα είχαν περισσότερα να χάσουν από μένα. Δεν ήθελαν να τους δουν να κυκλοφορούν μαζί μου. Αλλά κι εγώ δεν κυνηγούσα ποτέ τα λεφτά τους, έβγαζα από μόνη μου πολλά χρήματα. Είχα σχέσεις με αθλητές που επωφεληθήκαμε και οι δύο πλευρές.
Έχω πάει με 100αδες αθλητές, αλλά θα έλεγα πως οι καλύτεροι είναι οι παίκτες μπάσκετ του ΝΒΑ. Οι τύποι είναι σαν μοντέλα της Victoria Secret. Τα σώματά τους είναι τρομερά κι επειδή είχα να κάνω συχνά με παιδιά 18, 19 και 20 ετών, δεν είχαν εγωισμό, δεν ήταν φαντασμένα και ήταν διασκεδαστικά. Γι’ αυτό κι εγώ έβλεπα το ντραφτ κάθε χρόνο και έλεγα ‘οκ, θέλω να πάω με αυτά τα πικ φέτος’», τόνισε.
Η Λίζα Αν παρακολουθεί στενά τη δράση στο ΝΒΑ. Μάλιστα στο παρελθόν είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γιατί την είχε βοηθήσει να πάει καλά στην ομάδα της στο Fantasy.
Λίζα Αν: «Έχω πάει με 100αδες αθλητές, προτιμώ τους ΝΒΑερς»
Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2022
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προτείνουμε
-
ΠΑΟΚ Κ19-Τζίμας: Στιγμή ανθρωπιάς με φανέλα «Περαστικά Στέφανε» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
ΠΑΟΚ-Το report της προπόνησης: Ζημιά με Μιχαηλίδη-Τι ισχύει για Κωνσταντέλια 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Έκτη αποτυχημένη απόπειρα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το League Cup! 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Μιχελάκης: «Αργήσαμε να μπούμε στο ματς, η ομάδα δεν είναι έτοιμη» 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Μπεσίκτας-Πανιώνιος: Απειλές από Τούρκους οπαδούς και απόπειρα επίθεσης 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Θάνατος ΕΠΟΠ στη Ρόδο: Τι αναφέρει το πόρισμα για την έκρηξη χειροβομβίδας 05 Δεκεμβρίου 2025
-
Επίθεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δημόσια ασφάλεια...» 05 Δεκεμβρίου 2025