Ποντίκης: «Σαφώς και είναι πέναλτι του Βούρου με βάση τον κανονισμό»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής, Δημήτρης Ποντίκης, και μίλησε για τη φάση του Βούρου στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, τον Κλάτενμπεργκ αλλά και τον κανονισμό με το χέρι.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Κλάτενμπεργκ μέχρι τώρα στήριζε τις επιλογές του, όταν ερχόταν ξένος διαιτητής και έκανε κάποια λαθάκια τον κάλυπτε. Ο αρχιδιαιτητής θα πρέπει να τους κάνει ενημέρωση στους διαιτητές για να ξέρουν τις φάσεις, έχει δίκιο να φωνάζει ο Αρης στο ματς με τον Ατρόμητο. Σαφώς και είναι πέναλτι του Βούρου με βάση τον κανονισμό. Το θέμα είναι πως το χέρι πάνω είναι μια πονεμένη ιστορία. Πρέπει κάποια στιγμή να υπάρχει μια κοινή λογική στο χέρι. Το γεγονός είναι πως έχει γίνει ξανά στην Ιταλία και σε ένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, να μπει γκολ και μετά να επιστραφεί πίσω η φάση, πρέπει να το δουν αυτό. Αλλάζει όλη η ψυχολογία των αθλητών. Πρέπει να δοθεί οδηγία από την FIFA να σταματάει το παιχνίδι σε τέτοιες φάσεις. 

Εχετε την εντύπωση πως ο Κλάτενμπεργκ δεν ξέρει τον κανονισμό; Απλά είναι άνθρωπος που λέει τα πράγματα κατά το δοκούν. Στο χθεσινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα μπορούσε να το παίξει οποιοσδήποτε Ελληνας διαιτητής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.