Ποντίκης: «Προκλητική η διαιτησία του Μανούχου»

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ρέφερι, Δημήτρης Ποντίκης και χαρακτήρισε προκλητική την διαιτησία του Μανούχου στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη στο Καραϊσκάκης. 

«Ο Μανούχος ήταν προκλητικός και μετά το 1-1 τον έπιασε άγχος όπως και τον βοηθό. Δεν υπάρχει παράβαση στο δεύτερο πέναλτι του Ολυμπιακού. Το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Μανούχος εκτέθηκε με την διαιτησία του. Ο Μανούχος έχει σφυρίξει πέντε φορές φέτος τον Ολυμπιακό και έχει ισάριθμες νίκες. Αυτό το πέναλτι δεν έπρεπε με τίποτα να δοθεί και να κρίνει την αναμέτρηση. Ο Καμαρά πέφτει μόνος του στη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Άρης. 

Επίσης, τρεις φορές ο βοηθός έκοψε τον Άρη για οφσάιντ όμως και στις τρεις φάσεις οι παίκτες των φιλοξενούμενων καλύπτονταν καθαρά. Και ο βοηθός Δημητριάδης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Δόθηκαν με το παραμικρό κάρτες στον Άρη, ενώ από την άλλη πλευρά δεν το είδαμε αυτό. Μετά το 1-1 φαινόταν ότι θα κερδίσει ο Άρης. Με την έλευση του Μπούργος ο Άρης δύσκολα δέχεται γκολ, βάζει με ευκολία, ενώ βγάζει υγεία ως ομάδα. Του ταιριάζει το στυλ που παίζει τώρα με τον Αργεντίνο προπονητή κι αν συνεχίζει να παίζει όπως χθες στο Καραϊσκάκης θα κερδίσει πολύ κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.