Ποντίκης: «Ο Μπένετ θα βγάλει τη χρονιά με επιλογές Κλάτενμπεργκ»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2022

Για την ελληνική διαιτησία μίλησε ο Δημήτρης Ποντίκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» παρουσιάζοντας τη δική του οπτική για τις αλλαγές που έγιναν στην ΚΕΔ, την επιμονή του Μαρινάκη με Κλάτενμπεργκ και τους νέους διαιτητές που δεν έχουν κίνητρο. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αλλαγές στην ΚΕΔ: «Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα με πίνακες που όρισε ο Κλάτενμπεργκ. Πάμε στην πορεία που χάραξε ο προηγούμενος αρχιδιαιτητής δηλαδή. Το θέμα είναι αν θα βάλει νέους διαιτητές και ποιους ο Μπένετ. Δεν είναι οι ξένοι πανάκεια. Δεν δίνονται κίνητρα στα νέα παιδία να γίνονται διαιτητές, πώς θα προχωρήσει το ποδόσφαιρο; Η ουσία είναι να κοιτάξουμε το φυτώριο. Ο Μπένετ καλείται να βγάλει τη χρονιά με διαιτητές που επέλεξε ο Κλάτενμπεργκ. Δεν ξέρουμε αν συμμετείχε σε αυτές τις επιλογές. Θα είναι στο απυρόβλητο για ένα χρόνο και μετά βλέπουμε».

Για τον σύμβουλο διαιτησίας: «Οι ομάδες ψήφισαν Μαρινάκη λόγω οικονομικών κινήτρων. Θέλει να κρατήσει τον Κλάτενμπεργκ για να δείξει ότι έχει δύναμη».

Για το αν πιστεύει κάποιο νέο διαιτητή: «Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις. Υπάρχουν παιδιά στη Β Εθνική που πηγαίνουν καλά εκεί αλλά αν βρεθούν στη Super League να μην πάνε καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.