Ποντίκης: «Κάνει προχειροδουλειές ο Κλάτενμπεργκ, δεν έχει να προσφέρει κάτι»

Metrosport Team20 Απριλίου 2022

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Δημήτρης Ποντίκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον ορισμό του Κίφι στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά

Για τον ορισμό του Κίφι στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:

«Έχει πολλά χρόνια στην Ιταλία αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Θα προτιμούσα ο Σιδηρόπουλος να σφύριζε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ή και ο Φάμπρι του VAR είναι καλύτερος από τον Κίφι. Στην Ιταλία παίζει μικρομεσαία παιχνίδια. Σε ένα Μίλαν-Ρόμα δεν πήγε καλά φέτος». 

Για τον Κλάτενμπεργκ:

«Ο Αυγενάκης κρατάει τον Κλάτενμπεργκ. Αυτό βλέπω εγώ. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως πρέπει να είναι. Κανονικά η ΕΠΟ θα έπρεπε να το ελέγχει αυτό. Όποιον διαιτητή βρίσκει, τον φωνάζει. Δε νομίζω πως κάνει καμία μεγάλη προσπάθεια. Τον πρώτο εύκαιρο που βρίσκει τον φέρνει, κάνει προχειροδουλειές. Δεν νομίζω πως μπορεί να προσφέρει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο». 

Για τη διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟΚ:

«Δεν είχε δύσκολες φάσεις στο Άρης-ΠΑΟΚ. Πειθαρχικές φάσεις υπήρχαν. Η πρώτη κίτρινη του Μιχάι είναι σωστή, ο Καμαρά είναι μακριά από την εστία για να δοθεί απευθείας κόκκινη».

Για το αν η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει ξανά στους Έλληνες διαιτητές:

«Είχα κάνει μια πρόταση το 1994. Να πάρω παιδιά 17-18 χρονών που έπαιζαν μπάλα στις ακαδημίες και να τα κάνω διαιτητές. Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Όταν οι διαιτητές θα έχουν παίξει μπάλα, τότε θα μπορούμε να βγάλουμε νέους διαιτητές. Πρέπει να ξέρεις ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.