Ποντάρισμα σε κίνητρο και σχέσεις

Θανάσης Κυλώνης08 Ιουλίου 2020

Το απόλυτο άγγιξε η στήλη το Σ/Κ, από τις 6 συνολικά επιλογές που προτείναμε μόνο το G/G στο Γουλβς – Αρσεναλ χάθηκε. Πέρασαν το G/G στο Ηράκλειο, όπου τόνιζα ότι δεν ήταν για 1.45 το διπλό του ΠΑΟΚ, η νίκη της Μπάγερν με G/G στον τελικό κυπέλλου με τη Λεβερκούζεν και ατόφια η τριάδα της Κυριακής: ο άσος των Γιουνγκ Μπόις με Over, το διπλό της ΑΕΚ με Over και ο άσος της Σαμπντόρια.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μάς έχει δώσει ωραία σημεία και ταμεία τον τελευταίο μήνα, θα ασχοληθούμε λοιπόν και με τα σημερινά παιχνίδια, όχι όμως με τις απλές νίκες των τριών φαβορί που πληρώνουν ελάχιστα. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την κακή του εικόνα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ (για το πέναλτι που του έδωσε ο Κομίνης ό,τι και να πούμε λίγο θα είναι…), πιστεύω όμως ότι δεν θα διασύρει τον αποδεκατισμένο και ταλαιπωρημένο Άρη του Καρυπίδη, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Ο Μαρτίνς θα κάνει αλλαγές συντήρησης ενόψει των ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Ενινγκ εκ των πραγμάτων θα κοιτάξει πρωτίστως τα νώτα του έτσι ώστε να αποφύγει άλλη μια βαριά ήττα. Ματς-αγγαρεία βλέπω, ωστόσο η ποιότητα των πρωταθλητών και το ελλιπέστατο πλέον ρόστερ των «κιτρίνων», δεν μου επιτρέπουν να σκεφτώ οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από το διπλό. Μαζί με Under 3,5 πάει στο 2.30+.

Οσον αφορά στο κυνήγι της 2ης θέσης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν έχουν τόσο εύκολο έργο όσο δείχνουν οι αποδόσεις των άσων τους, αφού Παναθηναϊκός και ΟΦΗ δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου. Κρατάω και τους δύο άσους μαζί με G/G, στο 3.50+ πηγαίνουν αμφότεροι, αξίζει το ρίσκο νομίζω.

Και κλείνω με μια πιθανή «βόμβα» από Ιταλία μεριά, τον άσο της Τζένοα κόντρα στη Νάπολι, στο 6.00+. «Καίγεται» για την παραμονή της, σε αντίθεση με τη Νάπολι που είναι αδιάφορη ουσιαστικά, αφού απέχει πάρα πολύ από την 4η θέση και έχει εξασφαλισμένο το Γιουρόπα Λιγκ ως Κυπελλούχος Ιταλίας. Ο Γκατούζο έχει αρκετές απουσίες βασικών, Τζένοα και Νάπολι είναι αδελφοποιημένες ομάδες εδώ και χρόνια, δεν αποκλείω να δούμε κάνα ναπολιτάνικο… δωράκι. Σηκώνει και κάλυψη στο Χ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 & Under 3,5
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 & G/G
ΑΕΚ – ΟΦΗ 1 & G/G

ΙΤΑΛΙΚΗ «ΒΟΜΒΑ»

ΤΖΕΝΟΑ – ΝΑΠΟΛΙ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.