«Το κλειδί ΑΠΟΕΛ για Κρέσπο, καψούρα ο Σάσα στον Απόλλωνα»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κύπριος ρεπόρτερ Ηλίας Πονηρός.

Ο δημοσιογράφος από τη Μεγαλόνησο μίλησε για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και τον Λούκας Σάσα αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Πονηρός δήλωσε:

Για Κρέσπο και ΑΠΟΕΛ: «Τον απασχολεί τον ΑΠΟΕΛ, ψάχνει παίκτη ηγέτη. Είχε τον Βινίσιους που δεν του βγήκε και θέλει παίκτη που θα είναι ηγέτης στην ομάδα. Το κλειδί είναι ότι του δίνει κλειστό διετές συμβόλαιο. Το ποσό είναι γύρω στις 600.000 ευρώ αλλά είναι για κλειστό διετές. Για αυτό ο Κρέσπο είναι πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ παρά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ παίζει σταθερά Ευρώπη, έχει μεγάλη δυναμική θα έχει ρωτήσει και αυτός για την Κύπρο. Νομίζω ότι ο Κρέσπο συζητά για το τελευταίο του συμβόλαιο. Είναι κοντά αλλά δεν έχει υπογράψει».

Για τον Λούκας Σάσα και τον Απόλλωνα Λεμεσού: «Ο Σάσα μπορώ να πω ότι είναι ένας παίκτης-καψούρα. Στον Απόλλωνα είναι ο Πέτρος Κονναφής που τον έχει στην ατζέντα του. Έχω μια πληροφορία ότι ο Σάσα είναι ανάμεσα σε παίκτες που έχει οφειλόμενα από τον Άρη αλλά δεν ξέρω αν ευσταθεί. Είναι κομβική θέση που θέλουν να καλύψουν. Θεωρώ ότι έχουν μιλήσει. Πλέον είναι τρεις οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και υπάρχουν πολλά μπόνους στα συμβόλαια. Ο Απόλλων κοιτάζει την ελληνική αγορά. Τα τελευταία χρόνια χτυπάει τον τίτλο μαζί με τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια. Είναι και ο Ρομπέρζ που έπαιξε παλιότερα στον Άρη αλλά και ο Ντιγκινί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.