Πομάσκι για Τεντόγλου: «Είναι προσηλωμένος και έχει μεγάλους στόχους, έδωσε υποσχέσεις η πολιτεία αλλά έχουμε πρόβλημα»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής του Ολυμπιονίκη Έλληνα αθλητή, Μίλτο Τεντόγλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τους επόμενους στόχους του αθλητή του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά

Για τον Τεντόγλου:

«Έχει μια ακρίβεια στην εκτέλεση που δεν έχω ξανά δει. Το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει είναι ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του, κάτι το οποίο δεν έχουν πολλοί αθλητές. Είναι πολύ συγκεντρωμένος και όταν βάζει κάποιο στόχο έχει μεγάλη προσήλωση και δεν ησυχάζει αν δεν τον ολοκληρώσει».

Για τα περιθώρια εξέλιξής του:

«Η καριέρα του εξελίσσεται. Μακάρι να είναι υγιείς χωρίς να έχει τραυματισμούς, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Είναι πολύ νέος και έχει πλάνα για το μέλλον».

Για το τι χαρακτήρας είναι:

«Απομονωμένος είναι. Συμμαζεμένος. Δεν βγάζει φωνή. Είναι ένα απλό παιδί. Έτσι δεν απομακρύνεται και από τους στόχους του».

Για τους επόμενους στόχους:

«Ετοιμαζόμαστε για τους μεγάλους αγώνες το καλοκαίρι και μετά ακολουθεί το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό. Πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο».

Για το αν η πολιτεία βοηθάει το έργο τους:

«Κακά τα ψέματα οι βάσεις μας είναι παλιές. Είμαστε σε δύσκολη φάση. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει μια υπόσχεση να φτιαχτεί το Ολυμπιακό Στάδιο. Μακάρι, αλλά αργούμε και είναι κρίμα γιατί υπάρχει και νέα γενιά αθλητών και για να βγει ένας... Τεντόγλου πρέπει να υπάρχει μεγάλη βάση αθλητών».

Για το αν υπάρχουν χορηγοί:

«Χορηγοί υπάρχουν και αυτοί κάνουν τους αθλητές να νιώθουν πιο άνετα. Έχουμε καλούς χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια του Μίλτου. Είμαστε ευγνώμονες σε αυτούς που μας βοηθούν». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.