Πολυζωίδης: «Αξίζει ακόμη ψηλότερα ο Μακεδονικός, ιδανικό περιβάλλον»

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2019

Σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του φετινού Μακεδονικού έχει εξελιχθεί ο Γιώργος Πολυζωίδης. Ο 24χρονος μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αρη Παλαιοχωρίου και έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση βασικού στο σύνολο των «πρασίνων». Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στη «Μetrosport» για τις ως τώρα εντυπώσεις του από την παρουσία του στον Μακεδονικό και τοποθέτησε ψηλά τον πήχη των στόχων.

«Η πορεία μας ως τώρα είναι θετική. Παρά το νεανικό ρόστερ παρουσιάζουμε καλή εικόνα, παίζοντας πάντα για τη νίκη. Μπορούσαμε να είμαστε ακόμη ψηλότερα, αν δεν χάναμε στα τελευταία παιχνίδια βαθμούς που μπορούσαμε να πάρουμε και αυτό μας αφήνει μια πικρία. Ο Μακεδονικός αξίζει να βρεθεί ψηλότερα από την 3η θέση που είναι τώρα», δήλωσε αρχικά.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες που συνάντησε στον Μακεδονικό υποστήριξε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις παροχές και τις συνθήκες εργασίας. Το περιβάλλον του συλλόγου βοηθάει πολύ στην ανάδειξη νεαρών με τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και την καλή συνεργασία που υπάρχει με την ανδρική ομάδα. Η παρουσία του κ. Παντζιαρά αλλά και ποδοσφαιριστών με τους οποίους συνεργάστηκα στο παρελθόν με βοήθησε να προσαρμοστώ άμεσα».

Οσο για τους άμεσους και απώτερους στόχους της ομάδας; «Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τον στόχο μας που είναι η νίκη σε κάθε αγώνα και η δημιουργία μίας ομάδας η οποία του χρόνου θα πάρει το πρωτάθλημα και θα ανέβει κατηγορία», κατέληξε ο Γιώργος Πολυζωίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.