«Πολυβόλο» ο Ηρακλής «πεντάρα» επί του Ορφανίου

Αχίλλειος Έξαρχος21 Οκτωβρίου 2020

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Ηρακλής απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου και έφτασε εύκολα στη νίκη με 5-0 σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν συνέχεια στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στις Σάπες και έδειξαν πως βρίσκουν ρυθμό ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου πάτησε γκάζι από νωρίς στο ματς και κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 14’ ο Καθάριος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 28’ με τον Τσίτα. Ενδιάμεσα ο Χατζής έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Στο 33’ ο Νίκος Πουρτουλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με εύστοχο χτύπημα, το οποίο καταλογίστηκε εις βάρος του Αλεπίδη. Στο 42’ ο Ηρακλής κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Τσιτα να το αξιοποιεί για το 4-0.

Ο Ηρακλής συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο β’ μέρος, έχασε πολλές ευκαιρίες και στο 85’ έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα της επικράτησής του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο Εμμανουηλίδης με ωραία ενέργεια βρήκε τον Μαγκούτη και από κοντά ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Χατζής, Κοντέων (70’ Εμμανουηλίδης), Κανακούδης (67’ Ιορδανίδης), Μετάι, Μαγκούτης, Τσίτας (46’ Κοβάτσης), Πουρτουλίδης (46’ Φουρκιώτης), Πιπερτζής (67’ Ματίκας), Καθάριος, Φυτανίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης (57’ Τσιάτας), Σιάκκας, Ζάντσιος, Αλεπίδης (57’ Τσακρίδης), Δαγκούλης (75’ Αντιγιάμι), Παπανικολάου, Κωνσταντίνου (75’ Μιλιάδης), Αραμπατζής, Παπαδόπουλος (15’ λ.τ. Κουκούτσης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.