«Πολύ πλούσιοι οι ιδιοκτήτες της Λουντογκόρετς, αυτές είναι οι ασχολίες τους»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Γιορντάν Γκροζντάνοφ.

Ο Βούλγαρος ρεπόρτερ μίλησε για τον ιδιοκτήτη της Λουντογκορτες Κιρίλ Ντομουστσίεφ και το χλιδάτο πάρτι του στη Μύκονο με τον Αντώνη Ρέμο που κόστισε περί τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιορντάν Γκροζντάνοφ δήλωσε:

«Έχει λεφτά και περνάει καλά. Δεν ξέρω πότε ήταν αυτό το πάρτι. Στη Βουλγαρία ήρθαν νέα για ένα πάρτι στη Μύκονο για τα 50α του γενέθλια του αδερφού του. Άρα μιλάμε για το πάρτι του αδερφού του, Γκιόργκι. Είναι δυο αδέρφια που κρατάνε τη Λουντογκόρετς. Αυτός που είναι μπροστά είναι ο Κιρίλ. 

Είναι περίεργο γιατί δε συμβαίνουν συχνά στη Βουλγαρία και γιατί είναι μακριά από τα φώτα αυτοί οι άνθρωποι αλλά είναι πολύ πλούσιοι. Έχουν επιχειρήσεις στη Νότια Αμερική, στις ΗΠΑ, στην Αφρική. Είναι επιχειρήσεις με λιπάσματα, είναι η πρώτη τους ασχολία. Ασχολούνται και με καράβια. 

Οι φανέλες της Λουντογκόρετς έχουν πάνω την εταιρία τους. Η Λουντογκόρετς έχει 30 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ τη σεζόν. Αλλά είναι 11 σερί φορές πρωταθλητές Βουλγαρίας και έχουν παίξει κάμποσες φορές στους ομίλους του Champions League. Τώρα είναι λίγο απογοητευμένοι που πήγαν στο Conference League και έχουν τα πλέι οφ με τη Ζαλγκίρις. 

Έδωσαν και τον Πιέρο Σωτηρίου στην Ιαπωνία, στη Βουλγαρία έπαιρνε 600.000 ευρώ ετησίως. Δύσκολα μπορούν να τους ρίξουν οι άλλες ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η Λέφσκι Σόφιας είναι πιο παραδοσιακές και αγαπητές ομάδες στη Βουλγαρία αλλά δύσκολα να την γκρεμίσουν από την κορυφή. Έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, πολλούς Βραζιλιάνους. Έχει καλή ακαδημία και έχουν χτίσει ένα πάρα πολύ ωραίο γήπεδο και προπονητικό κέντρο. Έχουν επενδύσει και σε αυτό. Έχει δίκτυο στη Βραζιλία δουλεύει με καλούς μάνατζερ. Όταν παίρνεις από μια χώρα καλούς παίκτες, σε βοηθάνε. Προσπαθούν να κάνουν ομάδα για το Champions League αλλά εκεί μπαίνουν και τα “μεγάλα ψάρια”».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.