«Πολύ δύσκολη η κατάσταση στην Ισπανία»

Metrosport Team02 Απριλίου 2020

Όταν είσαι σε μια ξένη χώρα κοντά στα 10 χρόνια, τότε δικαιούσαι να νιώθεις και ως ένα βαθμού πολίτης της. Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι από τους πλέον ικανούς σκόρερ της Ελλάδας και το γεγονός ότι “βγάζει το ψωμάκι” του… στο καλύτερο Πρωτάθλημα της Ευρώπης, το ισπανικό, λέει πολλά. Ο Κιλκισιώτης παίκτης ακολουθεί την πεπατημένη όλων στην Ισπανία. Μένει σπίτι, μαζί με την οικογένειά του.

Τα νούμερα των απωλειών στην Ισπανία πλησιάζουν τον θλιβερό απολογισμό της Ιταλίας. “Είναι κάτι απίστευτο, όλο αυτό που ζούμε. Εδω και τρεις εβδομάδες βρίσκομαι στο σπίτι με την οικογένειά μου και αυτό που με νοιάζει είναι να είμαστε όλοι καλά. Η Ισπανία πλήρωσε το γεγονός των άσκοπων μετακινήσεων για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και πλέον η μοναδική έξοδος είναι στο κοντινότερο σούπερ μάρκετ και φαρμακείο. Υπάρχει αστυνομία παντού, αλλά οι πολίτες πειθαρχούν. Λογικά θα φτάσουμε σύμφωνα με τους υπολογισμούς το ανώτατο σε κρούσματα και θανάτους τις επόμενες δυο εβδομάδες, οπότε και θα συνεχιστεί σίγουρα η καραντίνα”, λέει ο Κώστας Βασιλειάδης στο metrosport.gr.

H ζωή πλέον κυλάει μέσα στο σπίτι με την Αννα, τη γυναίκα του, τον Γιάννη και τον μικρό Αγγελο. “Προσπαθούμε όσο μπορούμε να ζήσουμε μια οικογενειακή ζωή. Οι ομάδες ουσιαστικά μας έκανε διακοπή συμβάσεων για τους δυο μήνες και θα ακολουθήσουμε το πλάνο της αμοιβής που προβλέπεται. Προσωπικά, περνάω αρκετό χρόνο με τα παιδιά μου, τους βοηθάω στα μαθήματα και προσπαθώ να κάνω ότι περισσότερο μπορώ μέσα στο σπίτι. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο με σκοπό να είμαστε υγιείς και μακριά από τον κίνδυνο”.

Ακόμα, για το πότε μπορεί να ξαναρχίσει η μπασκετική δράση ο Κώστας Βασιλειάδης τόνισε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. “Είναι ένα φαινόμενο το οποίο θα πρέπει να περάσει και να έρθει η κανονικότητα στη ζωή μας. Ολοι αγαπάμε το μπάσκετ και εύχομαι πολύ σύντομα είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Τώρα, να κάνουμε υπομονή και να προσπαθήσουμε να είμαστε σε καλή διάθεση. Αυτό προέχει...” Θα πρέπει τέλος να αναφερθεί ότι ο Ελληνας γκαρντ θα ξέρει σύντομα, αν θα πάρει την ισπανική υπηκοότητα. “Ολα είναι πιθανά, λογικά θα ξέρω μέχρι τον Σεπτέμβριο. Μπορεί να μείνουμε στην Ισπανία και μετά την ολοκλήρωση της καριέρας μου. Θα φανεί”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.