Πολωνικό ΜΜΕ για Κεντζιόρα-ΠΑΟΚ: «Θα είναι μια ασυνήθιστη μεταγραφή»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον 28χρονο ακραίο αμυντικό της Ντιναμό Κιέβο, Τόμας Κεντζιόρα με την περίπτωση του παίκτη να δείχνει πολύ πιθανό να προχωρήσει με τις... ευλογίες του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η πολωνική sport.interia.pl αναφέρθηκε στη πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και γράφει για μια «ασυνήθιστη μεταγραφή».
Συγκεκριμένα, οι Πολωνοί αναφέρουν πως «θα είναι μια ασυνήθιστη μεταγραφή. Ένας ποδοσφαιριστής από την ομάδα που προπονεί ο πατέρας του πρόκειται να μετακομίσει στον σύλλογο που διευθύνει ο γιος του. Στον κεντρικό ρόλο ο εκπρόσωπος της Πολωνίας, Tomasz Kędziora, τον οποίο ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου υποτίθεται ότι θα τον «παραδώσει» στον γιο του Ραζβάν, μάνατζερ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ψάχνει για δεξί μπακ τον φετινό χειμώνα για να κοντράρει για μια θέση στην ενδεκάδα με τον πάντα τραυματία Λευτέρη Λύρατζη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Ουκρανίας, θέλει να προσελκύσει στον σύλλογό του έναν Πολωνό αμυντικό, τον Τομάζ Κετζιόρα. Ο Πολωνός φέρεται να είναι πρόθυμος να φύγει. Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου φέρεται να συμφώνησε με την αποχώρηση του Κετζιόρα»
Το πλεονέκτημα του αμυντικού της Ντιναμό είναι η πολυχρηστικότητα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει οποιαδήποτε θέση στην άμυνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.