Πολλές ελπίδες για χρυσό η Πρεβολαράκη!

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Με βλέψεις ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο ρίχνεται η Μαρία Πρεβολαράκη στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης που φιλοξενείται στη Βουδαπέστη.

Πρώτη αντίπαλος της Ελληνίδας αθλήτριας είναι η Γαλλίδα Σαλά Ντεμπιέν την οποία η Πρεβολαράκη νίκησε το 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βουκουρεστίου και έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο.

Αν προκριθεί, στα προημιτελικά την περιμένει η Μολδαβή Ioύλια Λεόρντα, την οποία το 2017 η Πρεβολαράκη την είχε νικήσει τόσο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού, όσο και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ίδιας χρονιάς.

Εφόσον υπερκεράσει και τη Λεόρντα στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ζεϊνέπ Γετγκίλ από την Τουρκία και Ανίκ Βέντλε από την Γερμανία.

Στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δε θα είναι παρούσα η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης Όλγκα Κοροσάβτσεβα, η οποία ήταν αντίπαλος της Πρεβολαράκη στον τελικό του 2021.

Η Ρωσίδα τελεί υπό αποκλεισμό, όπως και όλοι οι υπόλοιποι Ρώσοι αθλητές, απ' όλες τις αθλητικές διοργανώσεις.

Μέχρι σήμερα, η Μαρία Πρεβολαράκη έχει κατακτήσει τρία ασημένια μετάλλια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Τιφλίδα 2013, Βάνταα 2014, Βαρσοβία 2021) και δύο χάλκινα (Νόβι Σαντ 2017 και Κασπίσκ 2018).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.