Πολατίδης για Κρέσπο: «Του άξιζε να αποθεωθεί στην Τούμπα και μετά να φύγει»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο φίλος του πρώην-πλέον-παίκτη του ΠΑΟΚ, Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, Νίκος Πολατίδης, και μίλησε για την αποχώρηση του Ισπανού έπειτα από έξι χρόνια, εξιστόρησε ένα περιστατικό από τον περσινό τελικό Κυπέλλου ενώ στάθηκε και στην πλάκα που του έκανε ο Κρέσπο μέχρι την τελευταία στιγμή, πως υπογράφει στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Σήμερα πήρα τις καλαμίδες του από την Τούμπα, θα τις πάω στην Ισπανία καθώς παντρεύεται στις 24 του μηνός ο Κρέσπο».

Για το περιστατικό που πήρε ο Κρέσπο το νεογέννητο μωρό στο γήπεδο: «Στην Ισπανία είναι κάτι φυσιολογικό να παίρνεις το παιδί σου στο γήπεδο, αυτό μου είπε για όταν μπήκε με το νεογέννητο μωρό του στην Τούμπα πριν ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου είπε πως είχε μια αίσθηση πως θα ήταν οι τελευταίες μέρες του στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ είχε τον πρώτο λόγο, αλλά δεν τα βρήκανε στα χρήματα. Ο τρόπος που έφυγε όμως δεν ήταν σωστός, έπρεπε να φύγει από την Τούμπα καταχειροκροτούμενος, ο λαός του ΠΑΟΚ θα τον αποθέωνε. Ο Κρέσπο ήταν περήφανος για τα Κύπελλα και το έλεγε και στους καινούριους, ήταν μεγάλος πλακατζής παρότι δείχνει σοβαρός. Ο Κρέσπο είναι πιο ευθύς άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, αυτό που είναι να σου πει θα στο πει».

Για το περιστατικό που θυμάται: «Θα σας πω ένα περιστατικό για τον περσινό τελικό Κυπέλλου, ο Σβαμπ είχε άγχος γιατί είχε χάσει δύο τελικούς με τη Ραπίντ και ο Κρέσπο του είπε μην αγχώνεσαι παίζουμε μαζί, θα το πάρουμε. Εγινε ΠΑΟΚτσής, δεν το έλεγε απλά».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Πριν ανακοινωθεί από τον ΑΠΟΕΛ, μου έκανε πλάκα πως υπογράφει στον Ολυμπιακό».

Για την παρέα του Κρέσπο: «Εκανε παρέα με τον Σβαμπ, Καντουρί, μας μαγείρευε στο σπίτι του, είναι καλός μάγειρας».

Για τον Σβαμπ και τις συζητήσεις για ανανέωση με τον ΠΑΟΚ: «Ησυχία από το μέτωπο του Σβαμπ, προσπαθεί να βρουν λύση και ο Σβαμπ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.