«Ποιοτικός και σκληρός παίκτης ο Ενκουλού»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2022

Το προφίλ του Νικολά Ενκουλού που είναι προ των πυλών του Άρη σκιαγράφησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο δημοσιογράφος από τη Γαλλία, Μισέλ Γκαρόζιο, ο οποίος παράλληλα σχολίασε το ξεκίνημα της Μαρσέιγ στη Γαλλία και τον Ιγκόρ Τούντορ.

Στο πρώτο του σχόλιο αναφέρθηκε στην Μαρσέιγ και τον Τούντορ: «Είναι λίγο περίεργο το ξεκίνημα για την Μαρσέιγ στη Γαλλία. Υπάρχει δυσκολία στο πλάνο του προπονητή κι αυτό φάνηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπρεστ όπου οι Μασσαλοί με τα χίλια ζόρια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Τούντορ έχει αλλάξει τα πάντα στην ομάδα. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να αντιληφθούν οι παίκτες της Μαρσέιγ το πλάνο του Κροάτη τεχνικού. Διαφέρει κατά πολύ το σχήμα που χρησιμοποιεί από τον προκάτοχό του, Χόρχε Σαμπάολι. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε ένα λεπτό στην Μαρσέιγ. Ο Μαντατά ήταν να είναι βασικός πέρυσι και τελικά ήταν στον πάγκο. Με την Μαρσέιγ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα».

Για το προφίλ του Ενκουλού που είναι προ των πυλών του Άρη:

«Ο Νικολά πήγε στην Μαρσέιγ την περίοδο που ήταν προπονητής στην ομάδα ο Ντεσάμπ. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής ήταν παρών στον τελευταίο τίτλο της ομάδας. Η τελευταία του χρονιά στον σύλλογο ήταν προβληματική λόγω των υποχρεώσεών του στο Κόπα Άφρικα. Γενικά ήταν μία δύσκολη σεζόν για τους Μασσαλούς με εναλλαγές προπονητών και θα χαρακτήριζα το τελευταίο εξάμηνο για τον ίδιο εφιαλτικό. Και στη Λυών πέρασε δύσκολες καταστάσεις αφού μετά την αλλαγή προπονητή δεν ήταν στα βασικά πλάνα κι αυτό τον επηρέασε πολύ. Ωστόσο, δύο φορές ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα του Πρωταθλήματος όταν έπαιζε στη Μαρσέιγ. Είναι ποιοτικός και σκληρός παίκτης, σκοράρει κι αν είναι καλά στην υγεία του γιατί πέρασε έναν τραυματισμό στη Γουότφορντ κι εφόσον νιώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή τότε θα βοηθήσει τον Άρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.