Ποιος προορίζεται για αντικαταστάτης του CR7 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου26 Δεκεμβρίου 2022

Ένας από τους διακριθέντες του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι πιθανόν να αντικαταστήσει τον CR7 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε, οι ομάδες επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Γι' αυτό και φουντώνει, πλέον, η φημολογία για το πάρε-δώσε των συλλόγων και μία από αυτές αφορά τον MVP της Ολλανδίας, τον Γκάκπο.

* Ο Γκάκπο ήταν στυλοβάτης της Ολλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο ταλαντούχος επιθετικός προορίζεται για αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι υπάρχει ήδη προσύμφωνο μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της αγγλικής ομάδας. Ο 23χρονος επιθετικός, που ανήκει στην PSV, ήταν μια από τις αποκαλύψεις του πρόσφατου Μουντιάλ, γι' αυτό και τράβηξε την προσοχή πολλών σημαντικών ομάδων.

Αυτή τη σεζόν, ο Γκάκπο έχει παίξει 24 παιχνίδια για την PSV στα οποία σημείωσε 13 γκολ και έδωσε 17 ασίστ. Έχει, δηλαδή, περισσότερες συμμετοχές σε γκολ από τα παιχνίδια που έκανε.

Όπως αναφέρει η Mirror, η Αϊντχόφεν ζητάει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, ποσό που προς το παρόν η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.