Ποιος Χάαλαντ; Ο Γκουαρδιόλα βλέπει μόνο Μέσι!

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί ο Χάαλαντ για την ηλικία του να... βγάζει μάτια ποδοσφαιρικά, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μάτια μόνο για τον Μέσι. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός, πως με κάθε αφορμή ο προπονητής είναι έτοιμος να πλέξει το εγκώμιο του Αργεντίνου.

Το... θωρηκτό από τη Νορβηγία έφτασε τα 15 τέρματα σε δέκα αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ και τα 22 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, με τη δημοσιογράφο μετά το τέλος του Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον να ρωτάει τον Πεπ Γκουαρδιόλα αν ο 22χρονος είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχει προπονήσει.

Ωστόσο για τον Καταλανό κόουτς ένας είναι ο καλύτερος. «Και ο Μέσι;», απάντησε ο Πεπ και συνέχισε: «Τα νούμερά του είναι απίστευτα φυσικά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά του, αλλά δεν είναι ο καλύτερος. Σίγουρα, όμως, είναι ένας από τους καλύτερους».

Σε κάθε περίπτωση ο Χάαλαντ συνεχίζει να... βγάζει τίμια το ψωμί του, σκορπώντας τον φόβο στους αντίπαλους αμυντικούς. Τελευταίος που προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να τον σταματήσει ήταν ο Άνταμ Γουέμπστερ, τον οποίο σώριασε στο έδαφος κανονικά και με τον νόμο μετά από μια τρομερή κούρσα για το πρώτο γκολ των «πολιτών» το Σάββατο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.