Ποιον Έλληνα προπονητή έβαλε στο μάτι η ΑΕΚ

Metrosport Team19 Μαρτίου 2021

Μπορεί στην ΑΕΚ να πρετοιμάζονται για το μίνι πρωτάθλημα των Play off και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, ωστόσο, καταστρώνουν τα πλάνα τους από τώρα για την ερχόμενη σεζόν.

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ για τέταρτη φορά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, χρεώνεται αποκλειστικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες «έκλεισε» τον Ισπανό, προκειμένου να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» σε άλλη μια καταστροφική χρονιά για την «Ένωση».

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, γι' αυτό στην ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνουν ήδη τον...επόμενο, πραγματοποιώντας διερευνητικές επαφές με αρκετούς πιθανούς αντικαταστάτες. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Στη Σέντρα», είναι και ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος εντυπωσιάζει με την δουλειά του στον ΠΑΣ Γιάννινα, τερματίζοντας στην 8η θέση του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται στους «4» του Κυπέλλου, κυνηγώντας το...«θαύμα» της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός και το έργο του αρέσουν στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, αλλά αν θα ευδοκιμήσει το φλερτ θα το δείξει ο χρόνος...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.