«Ποια Μαρσέιγ; Ο...Παναθηναϊκός»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2022

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Καστάνης

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανυπομονούν για τις δύο αναμετρήσεις με την Μαρσέϊγ, που θα διεξαχθούν στις 7 και στις 14 Απριλίου, για την οκτάδα του Conference League. Πρόκειται για δύο παιχνίδια – “φωτιά”, από τα οποία ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση, με όσες πιθανότητες του αναλογούν, στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ακόμη και οι παίκτες του Δικεφάλου, έχουν στο μυαλό τους την Γαλλική ομάδα και το πρώτο παιχνίδι στο “Βελοντρόμ”. Η απότομη προσγείωση όμως έρχεται από τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του. Ο Ρουμάνος προπονητής, πριν από το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, είχε φροντίσει να περάσει το κατάλληλο μήνυμα μέσα στα αποδυτήρια: “Ποια Μαρσέϊγ; Ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά μας και αυτόν πρέπει να κερδίσουμε”, επαναλαμβάνει με το γλωστό του στυλ, ο Ρουμάνος προπονητής, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή που αποδίδει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Μόλις πρόσφατα, μετά την ιστορική πρόκριση στο Βέλγιο επί της Γάνδης, είχε μπει στα αποδυτήρια της ομάδας και ενώ είχαν κατευνάσει οι πανηγυρισμοί, είχε πεί το αμίμητο, απευθυνόμενος στους παίκτες του: “Μ@@@@ες, έχουμε αγώνα την Κυριακή με την ΑΕΚ και πρέπει να κερδίσουμε. Ξεχάστε τα ρεπό, ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να παίζουμε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι”.

Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του στοχεύουν ήδη στον επόμενο αγώνα. Αυτόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, το βράδυ της Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ είχε περάσει νικηφόρα με σκορ 3-1 από την Λεωφόρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θέλει να επαναλάβει μία ανάλογη επιτυχία. Θα αντιμετωπίσει μία ομάδα, που “καίγεται” για βαθμούς, καθώς θέλει να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Όμως ο ΠΑΟΚ θέλει ξεκάθαρα την νίκη, αφενός για να αξιοποιήσει οποιαδήποτε ευκαιρία του δοθεί για να μειώσει την διαφορά από την πρώτη θέση, αφετέρου για να εγκαθιδρυθεί στην δεύτερη θέση από πολύ νωρίς. Και με αυτό τον τρόπο να επικεντρώσει την προσοχή του στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά και στο Κύπελλο.

Ποια Μαρσέίγ λοιπόν, ο Παναθηναϊκός προέχει για τον ΠΑΟΚ, αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Και αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Λεωφόρου, τότε ο ΠΑΟΚ θα στρέψει εξ’ ολοκλήρου το ενδιαφέρον του στην αντιμετώπιση της πανίσχυρης Μαρσέϊγ.

Η συνταγή της επιτυχίας θα εφαρμόζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, απαρέγκλιτα. Αυτή είναι η επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.